發覺越嚟越多港女賣露點咸相搵食

1001 回覆
3678 Like 493 Dislike
了解下 sasako 張X穗
twitter reddit tg
sasako 接埋女皇調教
後者onlyfans 500個fans
啲人話女都要有質素先賣到相
你哋自己去reddit 睇吓條女個樣同身材
係咪真係要靚女身材好先搵到錢
要樣冇樣 要波冇波
有埋露點
印象中2017年連登都有討論過佢港女偽ABC
https://www.reddit.com/user/lovaduck/
根本只要肯影露點識少少英文去reddit宣傳自己
再twitter 不停retweet 其他咸野自然有人搵上門
樣都唔洗露都搵到
成人台都有唔少絲打做緊
reddit 一堆港女
tg 一堆賣相
之前流出咁多 咪就係tg 啲人買完leak
十八廿二要keep身材容乜易
駛唔駛朝九晚七做到收工仲要受氣?
出街食飯嗌廿個餸每樣食一啖唔要有幾難
折墮又唔係佢揾既錢
[[/img][/quot

柒咗

你條岸鳩
其實咁多無碼av free dl
點解要比錢睇相
thx,bye
認真討論又變左人身攻擊,連登仔唔好咁無水準啦
thx,bye

Bye
電子雞>真雞
1.冇性病
2.防疫
3.老婆好難發現
4.唔洗比老黑賺
5.合法
6.support e-commerce ,it 狗有飯開
7.攝影,設計,model 有飯開
8.唔洗比貴租

哇屌真係數極都數唔哂
啲毒撚真係垃撚圾
變相推高妓女既價格 你班撚樣
噉lunch哥都可以自稱支持民主㗎
但係同抗爭者係咪虛僞無乜關係啵

女權本身就係好diverse嘅羣體
唔同嘅觀點有衝突,係因爲有唔同嘅派別
你覺得自相矛盾/虛僞
好有可能係因爲你將佢哋視爲鐵板一塊
咪即係咸片界電子雞,有收入ga(應該)
push 道德敗壞
twitter 大把
如果冇人買就冇人會賣

利申:唔明點解會去買相
咁你調返轉嚟諗囉!班狗公鹹濕去買相係佢哋自己嘅選擇!班女去賣相,一樣要承受風險。同埋佢哋賣得幾多年?
你堅持唔去買相,攞呢啲錢去進修,去投資,去做生意,嗰啲錢係可以搵到你死果一刻。所以真係唔使葡萄!
同埋嗰班搵快錢嘅女,當中有幾多成係可以抵得住消費嘅誘惑?做中產可以做幾多年?就算做到,呢啲都係佢哋犧牲自己嘅尊嚴去換返嚟,你唔鍾意嘅話,到時唔好溝呢啲女囉!
PTGF那一班女,搵人埋單係唔係咁容易?聽過唔少仔,知道條女做呢啲嘅,唔少都即飛!正如你會好鍾意J班AV女,但係如果有機會俾你娶佢哋其中一個做老婆,你會唔會娶先?
真既!呢啲係人嘅自由選擇!
不要葡萄!做好自己吧!
咩唔公平
你估賣相易咖?

有需求有供應唧
只係做得就咪拎貞節牌坊

同埋睇得出毒撚錢真係好易搵
俾著我都賣啦,低付出高回報
你都可以不想努力搵阿姨架wo 如果你有優勢
你唔撚對住李嘉誠個仔叫春話勁唔公平?
大把人冇先天條件好撚努力啦 個世界就係咁架啦
好低質
tag 都唔識睇碌柒啦
笑死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞