發覺越嚟越多港女賣露點咸相搵食

1001 回覆
3678 Like 493 Dislike
港男又廢幫襯咁多又唔敢leak,斷佢哋財路
成班港女,女權又覺得賣相冇問題 同流合污
依家上吓reddit twitter都見到一堆港女宣傳賣相
Onlyfans patreon
呢個根本金字塔遊戲嚟

依家我屌撚哂你哋班電子雞 同 唔敢leak嘅毒撚
你哋話賣咸相相冇問題

一班女冇任何知識能力搵錢
純粹天生有對波 有塊閪
上啲平台宣傳吓 靠住 賣相 原味 sex cam ptgf
可以月入超過十皮 超過人哋專業而獲得嘅收入
人哋係貢獻社會 你哋係破壞個社會

根本呢啲買相賣相係弱鳩化人類
好似金字塔形式咁輸送
幫金字塔頂層嘅人保持個地位

一班女去賣相
令佢哋成功踏入金字塔中層
而中層嘅男人 同 低層嘅男人
不停俾錢去買相
輕鬆可以睇到更多女性裸體
破壞埋男性對女性嘅價值觀
其次冇埋辛苦賺嚟嘅錢,冇咗時間
錢係更多學習進修自我提升嘅條件
時間係返工搵錢嘅時間,沉迷色情而浪費更多享受人生同學習時間機會

而你哋筆錢又去到班女手上
最後呢班冇學識想搵快錢嘅電子雞
本來就冇財政觀念
拎啲錢去哂旅行,買哂名牌手袋,化妝品
然後呢啲錢最終又回歸到金字塔頂層班商家嘅手
最後又係金字塔中層跌返落嚟
班電子雞經歷過揮霍嘅生活
就唔會睇得上班低層嘅港男
慢慢心理開始變態變成港式女權
但佢哋總會有魅力勾引到班狗公幫佢哋護航
而班正常港女因太多女做ptgf,電子雞
有部分女雖然冇做,但因為長期俾人定位港女係劣質
明明自己心底裏都覺得呢啲嘢係有問題
但因為自己群眾大多數人都係呢啲仆街
而唔想自己都被定位,而選擇去同流合污
等同班蝗明知自己群體大多數仆街
但有班清醒嘅,唔係堅持自己嘅正常
去改變自己嘅群體
而因為俾世界定型,所以去同班仆街反返個世界

唔好同我講係少數女性
上吓twitter onlyfans patreon ig
Tg都一班ptgf

我好respect 唔出賣自己
靠自己能力學識去賺錢嘅女性

有部分女可能話自己冇賣相賺錢
IG賺賣廣告錢
但ig都係一堆sexy 相
Followers 都係男性
根本自己都知道自己受眾係咩人
而唔係能力或者技能,外在因素吸引人
同樣都係靠出賣身體
只係性質唔同

有部分女性返工恃女賣閪
咩都搵男人幫
呢啲又係靠男人

講真香港女權成日話性別平等
其實最撚唔平等就係你哋
男人天性就係好色
你又唔準人限制你哋衣著
但你哋就壓抑男性唔準望你
等於你話要人尊重性別
其實雙重標準

其實你班女權成日話free the nipple
其實男人個撚個都冇所謂
純粹好多嘢反嘅都係你哋女性反自己

你話你哋著得暴露,認真
你哋唔收費,冇靠呢樣野去宣傳自己
男性邊會有人屌?
反而個個都想你咁著
屌你哋嘅咪又係其他睇唔過眼嘅女性

成日話男性出軌
其實睇到新聞就知香港女性出軌率係最高
女性出軌 永遠男俾大笑戴綠帽
都唔會講出聲
男性出軌 成班狗公 姐妹 浮哂水
所以咪導致男出軌咁多人知
女出軌就冇人知

預咗好多狗公屌我
班狗公永遠幻想自己唔係受害者 其餘受害者係傻仔

班正常港女都會屌我
因為同班煌一樣 只要群體被定型
正常人都會為反而反
Too long didn’t read
相都冇張
G
你既意思係想求圖?
比班無任何知識既女 靠身體就揾咁撚多
勁唔公平
x2
貼幾張圖睇下先討論
冇班死毒撚買相又點會有電子雞
廢港男睇完個po

聽日再買多啲咸相打j
Too long didn’t read

只係想講
無人leak 咪你leak 囉
出少少錢打沉一隻電子雞
其他就驚嫁啦
放蛇自己唔做要人做
遲d經濟再差d嘅時候
應該仲多
歸根究底就係香港毒撚又毒又on9
即使樓主你講嘅嘢係啱,你都阻止唔到班仔去買
有咁嘅需求自然就有咁嘅市場,無咩好批判
有價有市 唔洗付出就有錢收
你係女都想做
Agger. Strong post. Can't be better
呢個真
讀咁多書搵既人工都唔夠中五靚樣有身材賣咸相既多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞