發覺越嚟越多港女賣露點咸相搵食

1001 回覆
3678 Like 493 Dislike
咩戲,想睇

Bye
咁你都要有幾分姿色同身材先做到top-tier嘅電子雞嘅
唔通一個樣衰肥婆做電子雞都會有錢賺咩?
一樣野值唔值錢係每一個消費者話事 無得話對定錯 社會需要靚仔靚女係事實

被連登仔屌開又柒又無實力嘅姜濤搵得點會少過賣相女
照咁睇男人靠外型搵女人錢嘅門檻都好低啫
講真d 柒頭咁on9 肯課水買相唔賺佢地錢咪仲戇居 怪就怪港男太柒
涉及黃賭毒都係同人類學有關聯
人類文明既起點就係依3樣野支撐
你講中香港既
Reddit鬼妹嗰啲好多人leak 不過要識搵咁解
Sophia mudd就係好例子
Leak左好多 但人地搵律師告人 仲可以點leak
當然無錯(只要唔牽涉脅迫/剝削)
因爲身體係屬於自己嘅,用嚟做乜係自己嘅自由
一個願打一個願捱有乜計
情況咪同追星差不多
唔係針對你個人
純粹想睇下係咪真係仲有後生仔咁「純」我唔識講
同埋想睇下你係咪個種成長時屋企環境都好守規矩個種 對所有事都有規有矩
我浄係識deer同rose ma
但多毒L識佢地呀嘛
其實佢地靚,大波就得
因為香港男仔只要視覺得到滿足就可以
做得唔好既野例如偽女權
毒L都願意寬恕然後繼續J
香港男性庸俗令娛樂水平都走向庸俗之人上位
例如叫人講下rose ma/ deer既長處同才能係咩
好多人都應該er...
好多人忽略左一樣野
相都有分level
露得多露得少 低lv睇唔到高lv既相 愈高lv愈少quota
好似限量商品咁
我睇到高lv既相你地睇唔到
買左lv5既人得十個位就係得十個人睇到
有好心人大方share就另計
個種優越感都包埋係個價錢入面
除咗價格唔合理 我唔認為呢啲買賣唔合理
自己on9 post全名都叫起底?
條女係咪好等錢洗要係咁推自己onlyfans
韓仔/姜濤搵錢佢地咪又覺得易
全世界搵錢都易 自己唔知點解做唔到
同埋人地有無理財觀念關佢撚事咩d 毒撚寧捨多鳩餘
講咁多, 開個account share 圖仲實際

又唔開心share, 發乜脾氣?

我入到來, 圖都無張.jpg
有好多人肯畀, 個價就叫合理
好呀 咁兩兄妹同意亂倫又得
一個人賣自己D器官出去又得
You win
比錢果班先最on9囉,仲要咁低質都貨
社會上係有唔同既人
所以我先要為自己相信果一套發聲
兄妹亂倫 最大問題唔一定係道德, 而係近親交配易生畸胎
唔好乜鳩都拉埋黎講啦Ching
中大Email咪一樣得
帶套ok?
女權撚:味撚野都入父權數 所以我地革新要有新制度
毛派 :打倒黑5類 創造新世界
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞