發覺越嚟越多港女賣露點咸相搵食

1001 回覆
3678 Like 493 Dislike
圖呢
tldr

睇頭一句淨係覺得樓主想同電子雞蟲求圖
真心邊駛驚嫁唔出
露下點份糧仲高過我,我想娶都唔撚嫁啦
樓主係有道理 不過個班電子雞蟲係屌唔醒

有需求就有供應咁解 有塊閪就算冇波都大把電子雞蟲照殺 課金買相
靚腳
隔離成人台大把
開頭扮開心share 其實儲緊客
再扮流出Twitter twitter又夾住條patreon link啲marketing 好睇過Tbb
其實做雞都算 但唔該認囉
AV免費又動感 買相都on撚99
咩戲,想睇
如果啲女走晒去做電子雞,邊個腳踏實地做野?
此風不可長。
靚仔客人→變雞
柒毒客人→繼續買相
再見喇
無能力係新經濟體系發圍嘅人咪繼續返工
其實有時睇法真係人人唔同
我都覺得有d人唱歌可以搵億億聲錢係好荒謬
我知咁講實俾人插,但有人賣歌聲,有人賣靚身體,其實係我角度無咩分別,都係先天本錢
真心 班女唔使賣身就賺到錢係佢地本事
同d 仆街商人一蚊野賣到100蚊一樣道理
On9既係班買完相無得屌既毒撚
要睇相上網大把 av 都多到你唔想睇
係要咁on9
同對付d 仆街商人一樣道理 一齊唔買佢無生意咪自己收皮
不過d 毒撚係鐘意送錢出街俾人賺怪得邊個
唔通你送錢俾美心賺 佢會同你講我都賺夠 唔會再賺咩?
所以要由源頭做起
無毒撚買就自然收皮
不過應該無毒撚會停
True
建議樓主入盲光社做,好岩你哦
唔犯法唔代表做得
非洲仲有d無法之地,果d地方食人仲係佢地風俗
你呢樣野唔成立
成熟d啦,呢到係21世紀既香港
冇道德就返大陸,唔好拖底香港人質素
學埋大陸人果套冇道德唔犯法就乜都得
日日150個已經拖底左好多架喇
其實樓主係想免費睇咋掛 自己想睇 但去到要俾錢果下 又肉赤唔憤氣
其實咁同包養冇分別
班女仲要做到理直氣壯
買相的那個比賣相更混帳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞