發覺越嚟越多港女賣露點咸相搵食

1001 回覆
3678 Like 493 Dislike
唔明有乜問題
你覺得質素唔高可以唔買
噉唔代表你可以阻止人賣/佢賣得唔合理

芫茜都有人鍾意食啦屌
冇人買咪冇人賣囉,如果你想改變就應該由買個方改變,一邊埋怨唔公平,但另一堆男性又出錢支付呢啲唔公平
爬一爬文見到有堆係咁要圖就知咩事啦
去叫雞仲好啦 有得睇又有得摸
你追求緊既係維生層面,人地係想upgrade,目標都唔同,你既諗法太自我
你諗下d 流出幾多人睇,eg.港女吹
笑貧不笑娼
出個post屌下就得啦
Post張sample 先啦
珍妹
無論樣同身材都屌打哂依家果d電子雞
最撚睇唔起呢啲女人,又蠢又無學識半點墨水都無,淨係識mmkk咁過一日,又要自我感覺良好,覺得自己有樣有身材,後生女唔應該白過咁樣

學歷低又唔肯做返啲符合佢地學歷嘅工,係都要不勞而獲,都啱嘅,mk妹識諗就唔係mk妹啦,呢啲女人其實真係拉低港女質素,好撚嘔心

做電子雞都算啦,仲要唔撚認!?家陣你份工好失禮你咩做咩咁驚被人知你做雞

好心班港男用對眼睇真啲啦陣間班雞老咗要人埋單,男人咪又係爭住埋單無論毒唔毒撚都係咁話
碌左廿頁 一張流出都無
好撚葡萄佢地影下相就賺到買曬樓咁
但佢地利用自己樣貌身材優勢去供應有需要既人
冇人再買 冇錢搵佢地咪唔會影囉
個市場就係咁 做雞做鴨ptgfptbf一樣道理
其實冇咩好屌
其實唔應該叫電子雞
啲雞起碼肯認做雞 佢哋連做雞都唔肯認
仲衰撚個啲雞
所以唔關女權組織事,反而怪大眾冇去睇晒所有唔同女權組織嘅“主張”?
咁我話埋啦,某啲女權真係好撚虛偽。咁講對另一啲女權會唔會舒服啲?
ssk 有留意 後者真係一般
reddit 港女用咩tag 求教
最撚睇唔起呢啲女人,又蠢又無學識半點墨水都無,淨係識mmkk咁過一日,又要自我感覺良好,覺得自己有樣有身材,後生女唔應該白過咁樣

學歷低又唔肯做返啲符合佢地學歷嘅工,係都要不勞而獲,都啱嘅,mk妹識諗就唔係mk妹啦,呢啲女人其實真係拉低港女質素,好撚嘔心

做電子雞都算啦,仲要唔撚認!?家陣你份工好失禮你咩做咩咁驚被人知你做雞

好心班港男用對眼睇真啲啦陣間班雞老咗要人埋單,男人咪又係爭住埋單無論毒唔毒撚都係咁話
其實唔應該叫電子雞
啲雞起碼肯認做雞 佢哋連做雞都唔肯認
仲衰撚過啲雞
唔係葡萄上面講咗
之前手機台同我交收過電子嘢嘅連登仔都知我揸咩車
住幾千萬嘅樓 過百萬嘅車
工都唔洗返 齋收租 洗唔洗葡萄?
我屌緊係佢哋影響社會風氣
成個風氣敗壞到係影響個文明進步
唔一定要影響自己先要屌
等於毒品 有求先有供
點解你要屌佢? 點解要控制個風氣?
不如全民吸毒啦
下下都要影響埋自己先去出聲
同班廢老有咩分別
反正過多十幾年佢哋就死
Too long
又要做雞又要立貞節牌坊你一話佢地係雞就起哂鋼自己做咩工都唔敢認,難怪要表面打份工,暗地裡做雞自己都睇唔起自己
agger
lm
講埋啲野咁撚幼稚

between 佢真係好大波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞