發覺越嚟越多港女賣露點咸相搵食

1001 回覆
3678 Like 493 Dislike
一樣睇樣
你欣宜咁既柒樣賣條毛咩
有錢既繼續有錢
冇錢繼續咪要打工

兒登仔:香港究竟有咩雌性物體唔係雞?
?你可以唔買
多得班on9仔買相姐
樓主你每個月供緊2000usd又唔見你leak 收皮啦
咁你咪去屌柒班無撚腦嘅港男囉,點解咁都肯買
呢張係英文版就正
我expect睇啲基佬
梗有啲毒撚生活冇其他追求,咪買下相幻想下屌閪
用佢地個理論睇AV應該要死全家先得
完全無下文 慘 叮噹女都有人貼下ig相
港女吹 無人識得咁 貼下日常相
咁撚樣都話辛苦 屌你老母
咁撚多字做乜春
護士 護理員又多唔多男性?
補習老師呢
女壽司師父梗係見過
仲要係我朋友
以我認識都有兩個
出面壽司店見過都唔少
根本情慾呢家嘢
只要唔係脅迫/剝削的話
就無話正當與否,純粹係口味問題

樓主應該試下開拓 「肥窮毒柒」呢片藍海(not kinkshaming

學尼采話齋
喺上帝已死嘅年代
我哋人類要創造新嘅價值去肯定生命
仲玩禁慾主義咩
超人之路始於足下
av大把日本人又咪當工一份
只不過日日你需要做既係被人屌
上原阿姨整完容一個月可以屌足28日
癡撚線 上半身成個進擊巨人咁 真係j唔落手
多鳩魚,做雞本來就係搵得多既行業。

電子雞呢家野,依家興但係你都唔知過幾年可能又會無得玩,講真你唔係俾錢果個,理得的電子雞做乜,正正經經去叫雞好過啦。

男人學咩人理咩女權物化女性,話鳩知佢地鍾意玩到天花龍鳳,反正市場上俾得起錢就有閪屌,如果你係窮撚無女吼,係好正常因為你係金字塔底層就算有無電子雞呢家野你都係媾唔到女。

總之,錢解決得到既問題就唔係問題。
除非你個問題係無錢。
講緊經濟上既upgrade ,其他個d 去到精神層面太闊la
男人都有口有窿啦
都有市場架
你自己唔去做又唔抵得人哋搵到錢
呢頭屌賣相港女 轉頭J免費AV
人哋av女優 賺少少錢做福人群
點得出呢個結論,同埋賺到錢一定要做福人群?

姐係低成本但係又賺大錢就有問題?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞