發覺越嚟越多港女賣露點咸相搵食

1001 回覆
3678 Like 493 Dislike
你講咗噉撚耐都無point啊嘛
問你捍衛啲乜嘢價值,你又答唔到
問你有乜權judge人地,你又答唔到
好多野對社會更無貢獻又賺到錢
成人產業起碼解決到好多人性需要
中肯
咁高質素既討論內容竟然出個垃圾電子雞post度講
你另外開post講啦

// 唔judge呢樣野親會變成自然
有D價值係要捍衛//

請問捍衛啲乜嘢價值?
請問邊個打工仔唔係出賣肉體嚟換錢呢嗰係打工嘅definition嚟㗎啵
你既概念都幾搞笑 免費比人屌 同免費比人睇 都無問題
你會唔會話個蒲妹係雞?晚晚免費比人屌?你會唔會話ig免費po相比人睇自己靚身材果d KOL係雞?不嬲依啲野 免費 你情我願就無咩問題 但你拎黎賺錢 拎黎賣 個性質就變左
現行永遠都係殘酷
眼紅人地唔駛「返工」依個傳統動作就屌黎屌去
但其實又真係幾多人係做野好撚有意義
大家都係做齒輪, d 錢日日都係唔同人手上流動
點解同能咩已經答左
公審佢地既身材同道德
道德價值
全部女權 係香港的 都係仆街 佢地想引你去 進入"學術討論" 數據係佢地的人比 理論都係佢地提供 最後"自完其說"
離地到仆街 根本同宗教信仰走去宣教無分別
我呢啲point n年 前開post講過㗎喇(當年係講連登仔啲性觀念雙重標準)
不過屌完咪又係噉
牛唔飲水?
你班男人唔咸濕
何來電子雞有市場?
黃業就係正正係一樣社會有重要既行業
最直接既證據就係自從有AV網之後, 性罪行數字即刻跌
真 最睇唔起比錢買相嘅死毒撚
我就自問睇個睇無得插唔覺得值得使錢既
不如咁講你可唔可以話我知個問題係邊?
塊閪係佢既 對波係佢既
佢認為自己有價值攞出黎做買賣 而又有市場
咁咪做
如果你講道德觀念個啲既 老實講咁av咪更加有問題
中大email 中大法律系畢業算唔算無知識
照你依個講法,裸體model都係雞
bye bye
又多一個自爆 樓上
點實行我唔知
但係呢個係唯一辦法 (因為利用左相片公開既特性)
要改變班毒撚既需求真係冇可能
你會唔會捍衛儒家道德價值?

21世紀初自從globalization + internet, 道德價值已經變得好撚快唔再係讀書學個堆過時產物
唔肥 皮膚好 有長腿 樣一般 都無問題?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞