發覺越嚟越多港女賣露點咸相搵食

1001 回覆
3678 Like 493 Dislike
其實冇錯
如果無咗成人行業哩個世界會多咗好多強姦犯
佢賣到錢係佢本事
咁都要屌就要屌埋雞同AV女優
不過出賣得身體就唔好攞貞節牌坊
支持正版寫真/課金睇av都唔得?
咁中意調轉D野黎講
講之前有冇真係諗清楚架大佬
邊個係因 邊個係果
認同,不過唔好企係高地話自己賣相其實都要花好多功夫之類
你從自身角度出發就緊係冇錯
但你試下諗下社會
真心我讀個專業都做狗
賣相唯一功夫:要天生生得好身材同靚樣囉
又唔一樣
賣相果啲色情啲 好多都露點露西
同埋果陣o靚模同模特兒都已經係兩樣野
無人當周秀娜果啲係正經model
女人咪貨品 用黎賣正常呀
點解有錯?
而家港女賣相
無強迫你買,佢哋亦都唔係畀人逼住去賣啵

反而每次有閃卡流出
啲連登仔話求seed
就真係唔道德啦
問題就係無啊嘛 如果男人都可以賣相 將依個發展為一個行業 男人都好似女人咁咁有市場 起碼都可以叫做男女平等少少 屌拿星 香港地 只要你係女 有個波同塊西 根本想餓死都難 靚少少既 分分鐘買埋樓 女就可以靠肉體搵得多男人既專業人士 仲一邊打住身體自主既口號 話自己係知性女性 企係道德高地 唔比人批判佢地 男人就辛辛苦苦 打份牛工 都唔夠d女坐係屋企搵得多?就係因為性徵唔同?
有乜問題?
如果你講強化男性凝視 噉都可以嘅(不過噉就唔係賣相呢嗰行爲本身嘅問題,而係相片內容嘅問題)

但係睇你都唔係講呢啲啦
見到佢講埋D弱智野但係連登仔又吹佢唔漲就好想笑
噉你咪去發展囉
改圖改到自己有six pack噉
中大隻豬表示
垃圾先比錢去買相
陳冠希係咪免費放相既始祖
每年新年都要loop一次黑鮑同柏G
班電子雞有冇藝術家edison 擺咁多蒲屎
你去諗依方面就好多人都傾唔埋
道德標準每個人高低差別好大
淨係講黃藍既人都係用緊兩套唔同標準
老實講出得黎搵錢既冇幾多個會諗對個社會有咩影響
另一樣會諗既係其他人受影響又關我撚事?
第二集黎
真理:女人有西 有無限增值八達通 真係大曬
係香港男人大隻靚仔都唔會賣到相
反而女人就算肥到隻豬咁都有人買
有啲冇身材冇樣嘅都照賣喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞