南早:北京擬禁止BNO持有人擔任公職

1001 回覆
989 Like 15 Dislike
97後或成最大羸家
公畜:我地底褲好黃 又逼害
點可以歧視BNO
建議有特區護照以外嘅都ban哂
拖手仔唔得但可以屌閪屌屎忽
依個真心支持
改左佢咪得
專登加多欄問有冇bno
唔係都要填特區/BNO咩?
可能我記錯啦,好耐冇in過政府工

唔知佢點搞,先可以做到淨係BNO唔做得公職,又唔影響其他外國護照
班散仔做condom lu
呢家個港共政權係。遲d加埋公務員重新日宣誓,成個政府機構=非法/非民主政權,歐洲標準來講就係“非法管治“。

結論:準備打仗啦,根本價值觀上再加埋利益衝突,最後就係行拳頭。
你唔講, 佢知L你有BNO咩!
你宣誓話無BNO但之後唔知乜嘢原因俾狗摷屋摷到有 咁果陣你咪衰虛假陳述到時份工又無仲要監有得坐

Btw 唔好問我點解無端端有狗上門摷屋 乜佢地依家做嘢要原因嘅咩?
五萬個配額紀律部隊+政治敏感職業霸咗1/4
不過當年嘅AO全部都有bc
又話旅遊證件
應該連外國護照持有人都唔得!點解淨係BNO?
可以娶妾 但唔俾搞婚外情
你睇下胡志偉無交bno 佢唔自爆都無人知啦
Officials were divided, however, on whether they should also call for the more drastic step of denying Hongkongers with such BN(O) status the right to vote in the city.
香港投票權 vs. 英國投票權
大半公務員可以返屋企了

柒婆渣bc
加速移民潮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞