[唔好話我又贏] World of Tanks #009

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
玩得掂kv1 先,標準教學車
如果中坦就T-34, M4A1, PzIV
skill4ltu 一定唔係
佢成日放啲輸嘅場出嚟

尤其係嗰啲一開波兩三分鐘死四五件隊友
點樣做好自己打輸出嗰啲最多嘢學
如果連qb 都參透唔到skill4 會更難佢啲走位唔係易學,仲有好多盲射,其中一樣推薦睇qb 嘅原因係佢開左個分身係play for free, 無p帳無買金唔用補給品極少用金彈,呢個帳一樣有60+%勝率(無記錯嘅話),呢度先考技術
真,你開住部rhm隊友BC25t camp 係你一百米後面
睇實況啦ching
你有冇一部3mark既車
batchat唔camp後面可以做咩
你以為可以神功護體咁 去前線clip人再滿血出番黎?
人地打mark搶dam咋 唔好過分解讀啦
睇左咁多年實況嚟講Sirfoch 先慘,依家雖然退左wot, 但每次睇他直播rng 都玩9佢咁
窮鬼可以直接睇
taugrim一粒金彈都唔撚打
好多人睇開都覺得佢成日喺度屌隊友屌人

同其他youtuber話唔好介意做好自己個分別好大
開場第一時間咁做喎無輕坦嘅場,你知唔知25T 有副偈係度架?定你要我開光比佢打?位都唔搶玩咩十階中坦?我玩豹一都唔會咁camp 法啦
I watch Jingles, Quickybaby, foch and Circon. Jingles for entertainment, quicky for detail, foch and Circon for gameplay. I don't do any of them on twitch though.

某個鬼佬喺wot forum講
你咁講部部車都有副偈架啦 你唔自己去開光
batchat reload 45秒 搶位個陣跟本未reload好 點同cs63鬥
140, 430u, bc, 65 呢幾部車只要一見到camp 得後過二線TD 就可以知道咩水平最基本都要開場搶位、然後做1.5線輸出嚟
睇Jingles YouTube 片學英文
講真 老馮着比你班垃圾打咩
8級車入十級場 又唔知你咩wn8 憑乜野要人開光比你
無cs63場場有?嗰場我哋有中坦優勢重坦劣勢,十階中坦班長房,唔搶位做咩?睇住人地攻上嚟包?
我可以講jingles既mingles with jingles係我學好英文既起點
你係play for dam 而唔係play for win 我無話可說
你估我開善堂? 我梗係play for dam 邊個唔係play for dam
你自己睇qb skill sirfoch circon 全部play for dam
人地嗰啲前線打傷, 亞服嗰啲叫黑槍黑到底完場部bc佢連自己血量都打唔到,我總傷害加協傷係我自己血量三倍呢啲十階我carry 唔起
終於明白點解間唔中見到有啲戇鳩不漏洞拉開bc25t出嚟 一分鐘唔夠得返二百血 原來就係有傻仔一開波衝最前着人哋扮有貢獻 然後二百血勉強走得返base就 gg noob team
Dog team
Dog MT
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞