[唔好話我又贏] World of Tanks #009

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
放心 8階金車都係彈夾世界
全部都間中翻炒,wg會有錢唔賺?
仲有你架pz 1c 變左垃圾 唔洗拎出黎玩啦
你想熱下身就玩6階T-34 85M
無既話就玩原版34-85
6階想玩彈夾一係就Skoda T25
兩架Tier 8 udes 都好啱F2P
mt high alpha, high shell velocity, high gun depression
td high speed, ultra accuracy, ultra penetration standard shell
imo, both better than premium version
依家真正既輕坦只有輪式戰車
其他都係垃圾
點解要返黎玩依隻垃圾驚...
Kanonenjagdpanzer 90

buff晒d 獎勵車
原版121唔buff?
上個定再上個版咪BUFF過囉
預覽地圖
1.)純城鎮 Himmelsdorf, Ensk
2.)半城鎮 Pilsen, Ruinberg
3.)純開闊 Malinnovka, Mruvanka, Sand River,
4.)半開闊 Pearl River,

檢查自己車種 及 狀況
(視野 隱蔽 速度)
敵方隊伍 (可能造成威脅的車
我方隊伍 (那些車位跟自己腳色類似
制定計畫A
1). 強勢打法 : 搶點 卡OP位置
2). 穩健打法 : 被動等過路費 / 在OP位置附近先待機 看情況取下 或是撤退

大概要到哪裡 跟 做什麼
嘗試告訴隊伍 講述自己將前往的位置
執行計畫 A
檢查計畫 A 是否該調整

一)、可以執行A計畫
看情況 看是否 A 計畫 可以影響戰局 來做 深度調整

二)、無法執行A計畫
找到大概對隊伍有幫助的位置
邊卡著 邊擬定B計畫
重新檢視 戰線是否有需要補強
或著評估 是否該保留自己到中後半場

猜位置 / 請求隊友分享資訊
進攻時機判斷 ( HP 多寡 / 隊友狀態 / 敵人狀態

開場前半場 大概就是這些事吧?
我也來拋磚引玉 看有沒有人分享
又可以食雞啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞