[唔好話我又贏] World of Tanks #009

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
世界大戰抹黑宇宙了
Can you feel?
win梗係靠自己啦
定係你當你自己係qb可以咩都唔到隊友都幫你贏
做好自己嗰份,win for the team ,點解亞服係黑槍服就係個個都只顧自己,比你場場5000傷都無用,都拉唔到勝率,攞住maus camp 草、攞住140camp 草、攞住2684都係camp 草,死剩你自己咪又係3000血秒蒸發
亞服啲人黑槍就係因為wg做啲圖垃圾,一味話要公平整對稱圖,守方永遠俾做攻方有著數,一沖上去就俾130pm skorpion 呢啲巨根打到變智障,久而久之啲新手就怕死唔敢上大家互相黑槍,怕見死
啲台仔講以前亞洲伺服器打得冇咁撚龜

係自從放寬咗越南仔加入呢個伺服器玩之後個個都龜撚到仆街
真心戇鳩
呢兩部車如果你玩重坦推線
抽一野扣你500
完全唔撚想玩

駁唔到 所以我連6成WR都做唔到
我得54.77
咁點解淨係亞服d人黑槍?
52表示:我唔識黑槍
民族性格問題
外國人YOLO多 just for fun

亞洲人呢一邊成王敗寇觀念好撚重

同埋好撚自私
經過一啲撚樣玩TD
我自己開輕坦定點偵察
啲撚樣夠膽死開炮打鳩我叫我去跑
總之班撚樣全部都係自私鬼好撚仆街
自私
越南仔先係最rush 打一波流果個。見到VPA就知佢會自殺
作為1個開td udse都會衝出去幫手

開光嘅玩家

(當然講僵局唔係開場啦

其實做好自己 贏輸已經係其次

個人覺得如果懶得自己上tanksgg

咁qb會做埋數據比較

睇實況同gameplay就留意埋佢隊友動向

唔係淨係個game主自己

still好習慣話 輸但自己感覺良好 唔抱怨

但有樣嘢我睇完都學唔到

個手感同反應 老了
https://youtu.be/Xat9O4wTv2Y 7:04
留意番E100呢一個弱智
正常你睇唔到對方俾人打都會縮番入去城市裏面
外國人係弱智任鳩你打都冇所謂
亞服玩家:
香港人:唔會出聲
日本人:唔會出聲
支那人:nmsl, sb, 殘體字
韓國人:口口口口口口口
越南人:似英文但唔知up乜
如果呢個係你嘅玩法係要玩到1v29咁嘅我無話可說,玩到60%勝率係你勁,更多玩家係黑槍鬥黑槍然後連自己血量都打唔足,但我打wot係想15v15 玩team game 只能話大家對隻game 觀念唔同
wg做嘅圖太死了,特別係新出嗰啲,巴黎同柏林
啲人分唔到跑偵車同定偵車,又唔睇咩時候先偵到車比你
玩過,但唔太識玩,玩法唔同
而且啲飛機好煩
我覺得漁夫嗰個先至戇鳩
黑槍黑撚到傻
新手債太重,得52%,最近一千場有54.6%, 依家目標係overall 上到54%
fisherman bay? 好食輕坦,同埋容錯率低,一蝕車好難反勝,不過重坦以外嘅車都發揮到嘅,唔算太差
War thunder = Frustration simulator
隻game Ground force rb 同sb 都幾hardcore下
好睇map knowledge搵好位camp
一係你就一炮秒人一係係片就你比人秒
ab就顧名思義娛樂輕鬆好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞