[唔好話我又贏] World of Tanks #009

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
有無咩銀車係會升完之後會經常拎返出來玩,好似kv2,T29,st.emil個D,或者可以同金車有得比嘅銀車

感覺好多車升完之後唔係賣返出去就係放係車庫擺好少車會升完之後拎返出來玩

見人玩D金車又快又硬又高攻,中坦個炮塔成二百幾防,有無咩銀車可以有金車嘅體驗
答案係冇既
八級玩到下既車 應該得 MT T44 UDES 14/15 HT progetto Emil conarvon TD UDES /Borsig SPG M40 43
點解會翻玩st Emil而唔係玩borsig
舊時會係t29

好砲控鐵頭高光

以前要學高階重坦賣頭嘅訓練神車

但上年見st2線特價就開咗kv3黎玩

平地逆擺超舒服 枝砲雖然都係175穿390傷

但對比is2 is2嗰枝都on9

7階銀重逆擺最好係佢同BP

但bp太慢 要城市逆擺都係kv3舒服

仲有小268v4嘅su100m1
諗起以前銀車仲有彈夾鬥牛狗

但依家應該得番152嘅t49係歡樂車

威脅性比10階高

又無金車做到一樣效果

一開t49見到rhm wt呢啲玻璃車會狗衝
銀車嘅話 我會玩返啲高穿又厚甲嘅車 例如45tp
VK100.01P 都多人用
重坦倍數擋傷一流
最接近就T-44
8階金車除咗初初出個幾部 大部份都勁銀車一截 我覺得
初初出

話緊你呀8.8豹
轉玩其他車就解決問題
依隻驚啲低階車大部分都好撚伏 你果架直頭係極品
日中都係老老實實跳到8階算啦
6階 Cromwell B Type 64 T-50-2 T-34-85M
8階 Bourrasque Progetto46
10階 Chieftain Object 907 EBR 105
kv1s
一下390
仲要唔知點解有8度俯角
8階車都要買佢怕
依隻game冇絕版車
不如你講下你有咩金車
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞