[唔好話我又贏] World of Tanks #009

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
CS63係今次CW meta 車
唔知你有冇
但係玩落一定冇你講咁差
打街場完全見唔到有人玩
尤其有EPR根本唔需要佢
用豹一仲好
t34-85m 玩到你窮
死組員 壞組件

場場俾人打穿都要是但死一件或者彈架 引擎 油箱 通訊器 一定壞一件

之前送咗我試玩10日
玩咗兩日頂唔撚順
固定$6000嚟修理組件

金車賺唔到錢算撚數
六階金車一向賺唔到錢同玩銀車冇分別,要賺錢就開八階啦,六七階一向係賣俾人收藏或者虐菜
用2個消耗品都屌
我玩10埸埸大補給燒3萬啦(半價入貨)
依家有聖誕銀幣加成都算好少少

我淨係開架152k唔上金

ap唔得就he

遲啲無加成又變番賺得慢
問題係你收入跟唔上你消耗呀嘛
我給頂多咪俾你賺兩三萬
就咁冇咗6000囉好金啦
成鳩日壞組員覺得冇問題
係重要時刻死撚咗真係多撚謝
買六級要賺錢嘅不如買T40
支炮起碼有220傷
睇下Quickybaby逢星期一香港時間凌晨一點有科技樹介紹,新手可以睇佢入門玩,其他嗰啲實況主太高手向
咁你入嚟叫春好威威?
公會戰打法同街場又唔一樣嘅
85M 最強六階金車,dpm 等同八九階,虐菜車嚟
係超級新手就得
佢基本上啲片全部馬後炮 勝利主義
唔係贏嗰啲唔放出嚟
搞到你以為自己嗰部車性能好勁
只不過係啱啱好撞彩打到咁勁

同埋外國好多都係弱智
唔識正面面向敵人
戇鳩鳩成日掉轉車身走佬食多幾炮
明明有啲位根本走唔到最好做輸出而唔係冇用咁樣逃走
我冇話佢唔勁只不過賺錢效率太差
同埋而家好多人六階出街都直接打金
一俾人打穿就死炮手填裝 如果你冇包p帳
坐底冇6000$

Skoda T40 一樣有2200dpm
就係除咗裝甲比唔上之外
而且本身六級賺錢效率唔高
正常冇活動情況下有P帳都係兩三萬蚊
淨係修理子彈錢 加埋成員受傷 可能要過萬幾蚊
有睇
學唔到,佢D game sense唔係一時三刻可以抄到
始終我太蠢
行太前畀TD罰,camp又畀spg罰
依度啲人好撚惡
skill4ltu 講解好好多 台仔嗰邊都睇唔起Q B
啱 屌隊友唔幫佢擋彈依啲野 真係唔係一時三刻可以學到
Quickybaby有twitch實況可以睇
係youtube先揀片出

但亞洲區啲人保守好多
大局觀唔同eu ser
所以睇Quickybaby最多睇部車嘅評價,佢成日講邊個位最易打穿咁
走位都有少少參考性不過真實情況要好睇隊友點樣
你衝到前一前搶到個靚位,但啲人只會後面黑槍,仲要>500m睇唔到
到時你只會畀對面圍毆
佢啲片開十級車一定係打八級場
開八級車一定打六級場
玩性能展壓完全唔知有咩可以學
我以前都係睇咗三個月qb
直到我最近一個月睇skill 勝率升咗1%
qb好撚執着喺收頭方面 成日特登唔開炮 等啲隊友打到殘血先執死雞
skill4ltu 知道佢一定死嘅話會主動交俾隊友
而佢自己就打去高血量嘅目標增加隊伍勝利機率
Youtube 就緊係擺贏嘅片出嚟,個個實況主都係咁做,睇直播或者直播重溫啦,尤其係佢連輸十場八場嗰啲全部都有,佢自己都有講意大利新車唔強,邊有講到部部車勁

歐服玩家弱智多唔係第一日嘅事,亞服有正常觀念綠人過到去都變藍人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞