[唔好話我又贏] World of Tanks #009

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
有撚用咩 支炮打唔中
俯角又唔多地圖用得晒
壓到俯角你咪又係俾人打穿你個頭
條線nerf左就無玩既價值
stock standard b...
開場見到對面隊4部Bisonte C45就知可以返車庫
play for fun其實就唔辛苦既
play for win就 erm...
歡迎黎eq訓練中心

利申:淨係課咗幾架金車賺下錢
以前都有強迫症要菁英架銀車先落下一架

依家有藍圖就連耐性都無

(架is2ii連引擎同履帶都無開
spg play for fun
不過係建基於他人嘅痛苦
ebr 90
用白板定用頂炮?
白板
慳4萬經而且係apcr
ap apcr 飛行速度差唔多其實有冇分別?
ap 度轉正有冇實質效果?

唔撚明多7mm 但竟然係heat
直接唔明佢做乜鳩 實際打起來轉頭仲衰過apcr
T4: Matilda, Hazer, Luchs

T5: KV-1, T67, 法國M10, T-34/S, M4A1/Sherman III

T6: T-34-85/M, KV-2, T-150, Cromwell/B, Achilles, Hellcat(雖然我好憎支炮), AMX12T ,Type 64
俄仔同大陸一樣好自卑
歷史上打柒過佢哋嘅唔會有好過

IS-3A支炮數值咪好差?
但我呢部嘢打到車輛排名44

仲準過豹1 prototype 0.27
打400m 成日唔知點解打空氣
IS-3A 0.4準確度炮炮中
巴打有冇邊部金幣車打錢最賺? 都係T34-85/M 嗎?
Tier 8
Tier 8 打2000傷1000偵6~10萬有P帳
Tier 7同樣輸出 4~8萬有P帳
賺錢一定用T8
8階想賺錢既話
玩個堆銀穿夠高 通常一埸都賺到8萬以上
有p同無p都差幾遠

前晚 45日連續任務 送1日p

咁啱有埋公會銀幣加成

i52k 穿2砲都已經有成8-9萬落袋

平時乜加成都無

連大修包嘅錢都貼唔番

(唔覺啲特價買嘅大修用晒

有場睇蝕錢先發覺多咗扣2萬)
is 2ii 幾好用喎
is3 ii直頭op
is2ii個車身俾人任穿

無703嗰種硬度

但跳引擎同履帶

純粹覺得個速度已經夠
我知道ap 5度轉正比較好

意思是182apcr 同185ap 用係ebr 90的分別
見人全金用白板 HEAT打側面成日被履帶吸傷好on9

但遠距離衰退 同實際打出嚟嘅彈道兩支炮有咩唔同
飛行速度接近
youtube好似冇人test 過

倒如ikv支10.5cm kan ikv 102 用AP打人(102mm穿)
仲好用過103支heat 140mm穿
而且ikv 102飛得好撚慢 彈道拋物線高
變相抵銷左部份傾斜裝甲嘅等效裝甲
公會收唔收4900廢jj
想要公會銀幣加成
有P T8 金車上金補 大修輸咗一樣會蝕錢
贏咗一樣都會 除非你輸出有二三千以上
窮人仲邊上金補
T8金車用輕坦輕鬆玩
開光等人打傷害收租
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞