[唔好話我又贏] World of Tanks #009

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
8階車真係你玩埋我個份
十階spg報復社會 二揀一
gwe100 定 obj261?
261 好on9, 打中啲superheavy/TD可以唔扣血
咁邊架好?
CGC
利申 arty死全家
發現自己對打機失去興趣
https://lih.kg/2372946

261同gwe100係咪都好重下

可以等啲仆衝輪式撞落去死
STA-1好難玩
支炮個擴散度呃鳩人嘅,一遠少少就成日飄走
日本中坦就係奇奇怪怪,冇樣嘢特別好
依架車真係練嚟挑戰自我
快又唔夠快,皮又脆,炮又成日飄,隱蔽值又唔好
哇,冇玩幾年,依家wot同手機驚有咩分別,抽蛋驚,係咪食錢?
唔多食錢 無課玩家都玩得起
只係辛苦少少 (其實都唔止少少
我指既係,不如你光明正大咁賣金幣車,早幾年defender出左一次,依家係咪變左抽盒先有?有d新既金幣車都要抽盒?
垃圾車 > 遊戲內常註
次垃圾 > 禮物店常註
正常車 > 不定期禮物店/降臨歷
OP車 > 一年一次禮物店
超稀有 > 黑市

至於聖誕抽loop box問題
根據前幾年暫時都係良性
最少你抽到既野係遠遠大於個價格
例如 99美 = 官價25000金 = 75抽 (大約值4萬金)
而佢每年都會出2部新金車係抽箱到
不過19年抽既E75TS同703v2 基本上係20年都有係禮品店出返既
明白,謝謝你既解釋
請問loot box 係唔係聖誕先有?
如果近期想玩返,又未等到想要既車,買premium account係咪最應該課既野?
可以就咁買1個月p帳先

同埋有問題可以入我地個discord問
可以更加快答到你
咪撚課金比依隻垃圾驚
以前sta1都算中規中矩

依家8階金車咁強勢

成架車真係完全無睇頭

(利申:等緊買stb1)
我暫時都係打算練到開咗Type 61就擺住喺度先
驚再升上命都短幾年
61 直開頂炮當pta 玩白板炮威脅度不足,頂炮reaload 同alpha中庸,但可能因為咁啲人優先目標唔打你都可以累積下傷害
唔好喺度引誘我
十階算強,自動液壓系統14度俯角,可以壓到6秒內360alpha
捱緊stand b 白板

尋晚先被type61硬食

打完3發700幾傷就安心返車庫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞