[唔好話我又贏] World of Tanks #009

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
要睇就去睇skill4ltu
Q B嗰啲好多都唔適合亞洲生態

2020年更新咗呢啲重彈嗰啲可以睇2019
https://youtu.be/vKuHoTRmq2M
如果要以亞洲生態
淨係推薦 432 ebr p46同bourrasque
所有重坦都係俾arty炸撚死
其他中坦又唔夠快賣隊友
spg 太撚多
差唔多10場有5場都有三台
入場冇可能得10分之一機會
咁順便問問,有邊幾部T4-T6車係好玩/勁?
t6神車 t35-85m

我自己就玩su100y覺得打到嘅話好舒壓

T4:
T-28/57炮幾好,不過見到105 HE彈係咁先
舊車T40,Hetzer有無腦105+HE彈
AMX-40

T5:
M4,PZ IV H無腦105+HE彈(極邪惡)
KV-1/220,識擺角可以玩死新手,但會畀無腦HE彈洗
三突都算ok,長75夠晒用/無腦105+HE彈
T-34/57高穿深
法國重坦(唔記得名),枝頂炮高傷,但就係得枝炮

T6:
Hellcat+M3 90炮
KV-2+BL10神教
中庸中坦T-34/85
煩膠M44/FV304
Churchill GC
TOG II
問多條問題,依家有邊一條中坦line值得玩?想玩既話波蘭,意粉,瑞典定係捷克?
首勝滿45日送咗1日金帳

死死地氣買番p43bis黎儲5萬7經

支砲真係好難頂
obj 430u
cs-63
意粉只限金幣車progetto 46
tier 4 luchs
機關炮勁爽
依排都諗緊玩obj430u嗰條線定另一條,望落一條線支炮突出啲,另一條就整體平均啲
CS-63
如果想玩USSR中坦就玩907啦
屌入咗AUZ ser玩3場輸3場
心諗啲人做乜撚咁廢
HT黑槍TD去前線
平時冇人會行嘅路就成堆人行
屌佢老母又真係冇人守搞到吹佢唔脹
打到中間10比6可以畀人反勝cls
威條撚
架野炮塔270mm~ tier10場任穿 dpm又低
t6 type64
澳洲server係可以用嚟訓練自己一個打15個嘅能力

利伸:人喺澳洲ping高到玩唔返香港server
瑞典中坦UDES 16點用先好
賣頭同賣頭
唔好衝最前
又玩咗場明斯克(8&9階場)

3/4隊人走另一邊
中間直情冇人兩邊輕坦都唔去中間
我揸部Jdp Tiger企咗屋企2分鐘,屎都唔見

城市每邊得3部重坦,仲要企定定對射HE彈,2分鐘後我揸部TD衝過去對面,屌佢仲係射HE,cls我一嘢射佢600幾,佢繼續用HE洗我,真心JM9,最後贏11:0

ANZ ser真心唔同世界,完全唔識玩
T67 5階美國有頭TD,有360°炮塔,open top唔洗裝風扇,高機動,炮高穿高DPM。配快填V鏡偽裝網同可樂根本屈機
以前成日見,除咗薄皮同炮塔轉得慢,係幾勁
澳洲server好多人都癲㗎,啲LT成日都當自己TD咁狙,所以我玩開MT成日都要做返佢哋嗰份,Chi-Ri都要上前線開光
我解日任多數去澳服開2階

5階以上真係好奇怪

2階就睇團唔團結

圍死啲活人就可以慢慢屠bot
幾多階先有bot,好想玩下,係咪好蠢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞