[唔好話我又贏] World of Tanks #009

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
可能2月
上個月玩KV-2打Chi-To兩炮都miss咗,結果兩炮都分別one shot咗unspotted嘅Crusader同KV-1S
我幾乎全射銀彈
場均得1100傷
之後EBR有冇計劃會nerf?
其實nerf走射炮控已經好夠

91km/h 走射又雷射
玩其他輕坦完全冇引
T-44-100
190AP夠唔夠做?
肯上全金彈係神車黎
全金我淨係夠膽用英國彈夾車
正正常常玩唔係正面對HT或是硬皮TD嘅話
只可以話190穿深夠用但唔出色

但你知蘇聯車不嬲有加成
睇片炮控舒服到一個點
同34-85一樣 全部成員都係紙紮公仔
玩左六場四場都死兩件 中跑塔一定死炮手車長
中車身就死駕駛同埋填裝修手

好彩個彈藥㗎冇想像中咁脆弱 有技能
暫時未燒過

靈敏度同炮控真係好舒服
打400mm 唔上apcr 大機率唔知打咗去邊
如果用嘅話基本上都打得中
T-34-85M
隱藏數據
請問咩叫黑市?
1400 shell velocity 打全速ebr都仲得
https://forum.gamer.com.tw/Co.php?bsn=18214&sn=230705
可以用銀幣買金車
或者用兩三萬金投標買稀有車
投標即係得一個玩家買到
Limited quantity of an offer. The number of items was limited and the cost was fixed. If an item sold out in less than 12 hours, you would receive a notification.

Unlimited quantity of an offer. The cost was fixed, but the number of items was not limited. For 12 hours, anyone could purchase the item.

Closed auction. The number of items was limited, the initial cost was fixed, and the items available would go to the players who made the highest bet within 8 hours.

三隻玩法
詳細講下黑市係點玩

活動一般就持續7天
每12小時換一次物品
之前2次都係00:00同12:00

前2次賣既物品大約分為
普通金車
稀有車
絕版車 (Type59G Pz 5/4 )
tierX (183/FOCH155)
Style
260_order*3

講返重點
1.標準售賣 (先到先得)
用固定價格以有限數量開賣
例如 105 leFH18B2 以300金賣300架
2.拍賣
有限數量既價高者得
例如 OBJ261風格 有2000套 以最高出價個2000條友為贏家
3. 限買一次
無限數量但只可以買一次
***依個比較特別 因為只有OBJ260軍令用過依個方法***

咁既WG就唔係傻既 依個活動擺到明係回收你抽箱多餘既金
例如第一次黑市架type59G就要用25K買 (不過我地都有位巴打買左)
但係你無課玩家都可以係個活動用銀執返1,2架8階金車
所以平時得閒就堆多D銀 (10階一部要2300萬銀)
仲未有新battle pass
話三台 上年11月已經有消息
可能二月先有?
儲錢等183
stb-1真係好型棍

同Leo 1一樣咁型
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞