[唔好話我又贏] World of Tanks #009

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
我由45%打到前兩年2萬幾場先51% 已經冇玩好耐
我無乜點還

46升到50
charioteer 炮控係垃圾
英國車炮控係數字ok實際唔ok
但呢部幾好玩,中坦又得,TD 又得,上hesh 又有全世界
charioteer 的105 是不是飄的
玩起來命中率比Is-3A 1400ms 還要低
charioteer 炮控係垃圾
英國車炮控係數字ok實際唔ok
但呢部幾好玩,中坦又得,TD 又得,上hesh 又有世界
買咗但未想玩住
想跳白板期
challenger都好好玩,係太易畀人開光
Charioteer 白板期太雞肋,105先係皇道

challenger ok la ,只係比唔到威脅人,alpha 太低,好食隊友
Charioteer當中坦玩其實幾過癮,同對面中坦dogfight到一半突然一下高傷轟落去,成個氣勢出晒嚟
除左WZ-120-1G叫正面有少少裝甲外
可以當1.5線中坦玩 冇頭TD伸縮炮歪極有個譜

有頭TD我得蠍G 同 御夫座
蠍G 1.5跟重坦玩伸縮可以
但當MT玩唔得 蠍G冇縮圈一樣亂風打空氣

御夫座仲衰 郁一下車身五丶六秒縮圈
點當MT玩
7 6階其實32磅炮好屈 除咗得ap 878ms
一換32 pdr直接M牌
280 alpha 經常跳300

charioteer 得20 pdr廢
玩左幾場頂唔順用自由經驗值換L7
但炮控仲衰過E75 TS
我用L7 順手過32磅
1480ms係好用
不過打300M以上目標成日打飛機⋯⋯
行得夠快通常都唔會話太差
不過打唔中人係最大問題
我以前都有拎黎打前線
攞到Chuck Norris車長
同4個女人一樣唔知揸咩車好
上年嘅聖誕女都未安排到
想問

好奇見右下角個咩戰車復興

拉落去戰車工坊

見到一直好想要嘅8階chieftain

(聽人講係垃圾 但個外型係我杯茶)

想問係咪有機會可以拎到佢

玩咁多年無他只想擺佢喺車庫
唔打公會戰係拎唔到
未安排係咪唔會消失?
好似係打公會戰儲素材然後4選1金幣車
唔想抽箱既話,依家仲有咩屈機金車可以買?
有iowe t54mod1
無 平時賣既都係垃圾
係咪會定時定後放啲勁野出黎? 有邊幾架要留意下?

除左TS-5 同Turtle Mk. I 其他車個位正正常常咁囉
屌諗住賣撚咗佢
只要個圈掂到少少任何可以擊中嘅障礙物
知撚屌炮一定打中嗰啲位置

200米瞄準正中間
竟然走去打中履帶

起碼有三份一時間係唔知做乜撚嘢打唔中
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞