[唔好話我又贏] World of Tanks #009

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
終於打完CW
等拎Carro

Stb 成日被人穿頭 唉...
不過全紫裝備 5.3 s一炮幾爽
其實難唔難打同拎十階車?
利申:一架都冇
首先你要識人
其次就係拎14日時間出黎打
單機多 sosad..
最近入咗公會 希望之後會打~
Btw 打呢啲需唔需要技術好高
薄到Arty打首上穿左-1200
睇過一次佢地打,有戰術既,上面有人話要識call
不過咁諗,唔知嗰日有份落場既人有冇夾過打過
我係新加入既,imo新人/自己打開/play for fun就最好唔好打啦,因為都大壓力架
一陣又俾人屌話啞既聾既,要你有大局地圖觀咁
如果頂到壓力既咪打cw lor
基本上打cw想進步既心態就係不斷反省自己既錯誤
每完一埸可以去思考一下岩先自己個刻應該點做先最好
依個係經驗>天份
你打得多自然會明白指揮講咩
會明白caller叫你去個點要做咩 要望咩
咩時機要去咩位 邊個位可以反制邊個位
然後你再望返街埸就會明白咩係 "大局觀"
如果真係有地圖想明 其實可以入黎問
我有時間都會幫手解講
好坦白講,你地特別有人三句唔埋兩句就屌,如果係一啲play for fun/新人,仲唔嚇怕咩,望到個個數據都咁勁,係人都冇信心啦,仲邊敢有黎玩
唔係話唔想進步,但講到尾點解打機一黎就要俾人屌
> play for fun
> clan war
pick one, please and thank you
媽 依度啲人痴撚線㗎 竟然享受玩山口丁
btw 睇你打字應該係上次五場小隊有份打
場場cw一開始都會有5-10分鐘講戰術 你無留心 做錯野比人屌唔係應份咩
你番學無留心聽書 考試唔合格都要比老母屌啦
sor,冇份打
咁你咁多爹做乜尻
山口丁clanwar係一場贏左無得分 輸左死全家既賭局
有人問起咪講下lor
利申:唔係想引戰
你唔打clanwar又入嚟討論clanwar 人哋會好反感
講左好多次依隻game係唔會出現play for fun
如果你堅持play for fun既我諗我唔會同你組
咁樣對大家都好
至於一般黎講唔串柒柒既話
上黎問野一般都可以解答到
或者開訓練房去試野
大家都玩左過萬埸無咩必要互相傷害
問一句好奇下點解你EQ咁低咁搞笑姐

原來IQ都低既 陰鳩公
又話no one cares 既
介意到PM完上discord discord完上連登
笑下你都叫介意
你贏
唔介意點會6點追撃到依家
大家心照啦
巴打想問下你讀邊科
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞