[唔好話我又贏] World of Tanks #009

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
巴打係咪Ivy League/Cambridge/Oxford畢業 一出嚟做嘢十皮嘢人工嘅奇才?
笑鳩人唔該自貼數據先
搞乜
以前同過一班人打clan war,佢哋長期premium account,所有國家嘅坦係都有齊晒,講真同佢地打真係好大壓力,行錯一步累街坊內疚感好大,同佢地玩左十零場就冇玩了

我玩得唔係勁,T7以上嘅車無p acc贏咗都要蝕炮彈維修錢,最後玩到冇晒錢驚
CW需要認真打壓力大就梗架啦
另外有P帳打CW都係蝕
今次CW我都燒左4-5百萬(雖然主要係買裝)
好老實講句 CW又唔係必要
你唔強求要咩Chieftain/907又唔需要打cw
奇怪 warship 又唔會好似wot咁逐彈計錢
因為唔同團隊整囉
客觀講

唔少人玩咁多年都1丁友

加上打機心態都唔同

我都係第1次靠discord觀摩下打cw嘅氣氛

真係唔知要玩到咁高壓屌晒鬼

對於休閒玩但又想儲下坦克

裡面嘅氣氛就唔會啱我

相信亦唔啱上面位巴打

但無嘅 我唯有自己離開個cw discord

都明日大家有自己一套付出

都係求cw有回報

所以無事發生 繼續山口丁
因為依隻係PVP game
除非你可以做到連輸10埸都唔屌鬼既
咁你咪做到play for fun
我就自問做唔到
玩得對戰game都係為左贏姐
掉返轉去任何1隻pvp game
你接唔接到我troll你先
我都明白心態問題 所以都少同外人組
我都冇premium 長期開9級車仲要最少一半係金彈 點解我個ac都係越嚟越多錢
其實個問題係 休閒玩就唔會儲到CW車 除非你好似某clan咁爆肝14日打350場(都仲係得幾個人拎到車)
想休閒玩又要CW車就等WG大發慈悲掉落bond shop 10000 bonds一部
問題係CW獎勵車開始OP過普通車
唔同人打cw有唔同目的

我純粹覺得某幾部車外型啱我口味

好似架8階英國中坦

到依家都無機會拎到

新嗰架意重貌似都幾靚仔

今次cw決定左整部is-5返黎擺
新線真係好廢
你唔係意大利人又鬧人哋啲車 人哋會好反感

已經成功拎到車
話說依排升緊架T20
好脆皮

想快啲開到Pershing上八階
T20同Pershing都好高穿
T20嗰支90mm頂炮嘅擴散度壓到0.34都係有啲飄
而且表面好似好快但轉彎成日推頭

Pershing支炮銀彈190穿深係咪都幾大機會要用到金彈?
原來仲會有人打銀彈 ?
原來已經冇人會打銀彈?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞