新一代Oculus quest 2 玩Steam VR 集中討論 (14) 打機打到悶? 打j打到悶? 入黎望下haha

629 回覆
10 Like 4 Dislike
補充多少少 玩Rift game 一樣可以用VD 唔一定要入USB線

咁樣姐係冇跨平台 quest同rift版分開?
第一頁有link
係跨平台既game list 如果無就無
steam同Rift畫面係一樣 唔會特別靚
有咩quest game 可以直接同steam 既朋友玩

係咪全部都唔共用server?
population one
onward vr

其實唔熟
咁搵日成去買番條線黎試先
唔該晒師兄們
想睇pc片係咪要買skybox?
有個quest 2 64gb 二手想放
有盒齊配件有無巴打想收
如果買多部quest 2 可以共用同一個account 玩game?
得幾隻game可以同時同acc玩多人mode
大部份game都要per acc
eg.你有A,B兩部機,同一個acc
game1 support single acc multi play,就可以A,B同時玩game1
game2唔support,你A機玩緊果時,B機就會login唔到入同一隻game,但係B機可以同時玩其他game,就只係唔可以玩返game2
想問各位巴打 頭帶鬆到完全帶唔到應該點做
是咪要買elite頭帶了? 感激各位
點拉緊都鬆 瘋狂跌
你個頭咁細???
可能真係細我一拉緊 佢會鬆左出黎 緊唔到
上面條帶 可以拉上

有冇相睇我想睇你個頭有幾大
冇相 只係條帶好似鬆左咁 因為我一開始買番黎都緊到 但而家鬆到戴唔到
我試下聽日剪完頭髮睇下點先 唔該各位
岩岩加入quest 2大家庭
本身無戴眼鏡但有小小近視同散光,想請問呢d資料係咪普通眼鏡舖都驗到?
想問下HP reverb g2 係咪無貨賣? HP官網同埋PRICE.COM都搵唔到有賣
onward quest 2版畫質同pc差得遠唔遠,未砌到機又有個7折code想用咗佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞