新一代Oculus quest 2 玩Steam VR 集中討論 (14) 打機打到悶? 打j打到悶? 入黎望下haha

629 回覆
10 Like 4 Dislike
好耐無暈 除左過山車某個map
我唔知點解連就咁普通mon玩fps game 都會暈
可能係身子弱
可能真係先天問題 如果電腦mon都暈
就嚟忍唔住, display card都一次過換埋
買Q2喇 Q3無咁快出 至少玩一年
https://uploadvr.com/ww1-warplane-sidequest/

sides quest免費一戰 VR Game
fuckbook 不了
我都係普通 3d game 都會暈,玩得耐會想嘔要停
玩 Half-Life Alyx 要 warp 唔可以用 joystick 嚟行
左右轉要自己個人轉,咁就玩到
之前話會突然lag 一 lag
可能因為咁
https://uploadvr.com/nvidia-steamvr-stutter-hotfix-coming/
27號先返貨,急不及丁啊
熱賣中
有興趣++
Quest 2 駁 usb3.0 但係機入面見唔到 steam vr, 可以點樣 check? 測速合格有綠剔
但係無線開vd 開steamvr 正常, 係唔係強迫人買專用線?
+2
唔係 無關係
oculus Rift果度 有個係虛擬桌面 由果度入Steam VR
佢正常會有記錄 開過一次 係收藏庫度
規格勁過好多電話仲要咁平 部機硬件應該無乜錢賺 只係想你洗濕個頭買APP 同拎資料賣廣告
緊係用假FB AC 再唔上FB睇廣告 再唔買佢D APP(ALVR玩PC)
而家唔玩fb本身個account都變咗空殼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞