新一代Oculus quest 2 玩Steam VR 集中討論 (14) 打機打到悶? 打j打到悶? 入黎望下haha

629 回覆
10 Like 4 Dislike
要唔要開個po或者tg群?
更新完個vd 之後玩steam vr lag 到仆街
有無解決方法
RESTART PC
https://www.youtube.com/watch?v=u_q0HGmb0VA
Apple is Working on a Standalone Headset for Next Year.

得咗, thankss
I Tried MIND CONTROL in VR and it’s Insane!
https://www.youtube.com/watch?v=jQEkvUuNB5w

https://www.next-mind.com/

SAO成真!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
用腦電波玩VR
Quest 2用VD連電腦STEAM VR玩Waking Dead
個remote控制唔到 有無巴打知要點搞...?

要經VD個games tab 入game
唔可以直接開Steam VR
呢隻我玩無問題,無特別搞任何野
收工返去試下先
琴晚試左成個鐘 都仲係ON99咁企係到望住個標題
玩咗一個月想放有冇人要
Quest 2 64
HI 巴打有啲興趣
tg傾下?
64gb 同256gb有乜分別?係入d game入去玩嫁?
玩PCVR 唔洗理容量
無電腦玩VR 睇你想64 or 256

即係好簡單你當係買電話咁
即係就咁買隻64 gb就再以入到好多驚?
你有冇電腦? 唔打算玩Steam VR?
每隻quest game容量幾大 大約幾gb左右
我第一頁講哂
追post
買得64gb就預咗砌部起碼8000蚊既機黎玩pcvr,咁我相信電腦既容量唔會細得去邊,而如果你唔想砌機只係想要買頭盔黎玩oculus store入面既貴驚,256gb就可能啱你d
唔好誤會無電腦可以玩Steam VR Game
講左先 oculus store game畫面好屎 PS2水平都唔知有冇 Game又貴

我一直推人玩steam VR
訂左本UE4 VR開發書 要等六星期
youtube 啦。。
我有睇
即係點都要一部勁既電腦先抵玩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞