新一代Oculus quest 2 玩Steam VR 集中討論 (14) 打機打到悶? 打j打到悶? 入黎望下haha

629 回覆
10 Like 4 Dislike
Q1有份 要Steam買doom 3
唔知洗唔洗電腦port入去

等佢出先知
非官方mod黎
https://youtu.be/BYSCuAfOc5g?t=564
onward vr槍聲做得好好 同真實記錄片一模一樣咁
原來係咁
Pavlov VR玩唔玩得過?見佢做特價
玩完 bioshock, 覺得整做vr 一定變超級神作
左手出plasmids/vigus, 右手揸槍
Chapter 7 Jeff 個關仲驚
想問就算用Wi-Fi 6 VD極限都係2.5K嗎?

壓縮格式問題 其實用 wifi 5都有2.5k
玩得過 幾十蚊
岩岩買完dl左未玩
pavlov 直頭係CS VR
即買
要走動嗰 D game 我會好暈,你哋有冇事?
之前有隻用劍嘅,15 分鐘就頂唔順即刻退咗 game
呢啲好睇個人
我完全對3D暈無問題,玩一兩分鐘就適應到
好耐無暈過
唔暈都要負皮我
有無人想收quest 2 64gb
兩個月前買貪新鮮買完玩兩玩就擺左係到
美馬買有盒放2000有無人收
要時間慢慢適應,我一開始15分鐘就要休息
慢慢加時間上去,唔好心急
我依家除非個人原本好攰,否則正常既話可以玩到部機無電都唔會暈
你哋好勁
我唔得,玩 PS4 嘅 3d game 玩太耐都唔掂
頭先玩 Half-Life Alyx 搭 lift 上落個人 feel 唔到個離心力都暈暈哋
想問下如果插個冇mic 既headphone
可唔可以用返quest 2 內置既mic?
定係插咗冇 mic headphone 就變咗冇mic用?
Onward VR - Uplink Mode 呢個MODE好玩 一個攻入要係衛星send code 另一個就防守 唔畀send 我係做攻入去果隊當時打到好緊張
https://www.youtube.com/watch?v=JLknz4EJymM&feature=youtu.be
VR槍驚真係好好玩
但係手制扮槍太輕,如果有得加長D同埋重番少少有D質量咁一定重正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞