STAR WARS 星球大戰 新 集中討論區 3

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
睇埋gallery mando season2
最後講boba fatt連番去第6集啲回憶番哂黎
dave仲話要live up to star wars name
season2真係做到左
又鞭Ryan Johnson 屍
等緊CLONE WARS果隻
之後出劇應該又會出一隻
我都係響圖書館借黎睇,好睇到爆
索龍勁到好似魯路修咁,印象中好似用幾架船仔可以玩死Star destroyer所以皇帝先招攬佢
同埋佢唔似Vader咁唔滿意就殺人,反而賞罰好分明,有一段問個船員點解捉唔到主角團真係好正
唔該師兄,咁confirm咗我疑惑。明珠台嗰陣唔係用平時班底,睇番S7 credit用新一代配音員我就唔熟啦。

最想知係有無保留709 Ahsoka向Obi-wan直呼其名,定如日配轉翻佢叫開嘅Master Kenobi,仲有點譯711尾Rex句「Kid」(電影係小妹妹,113嗰兩次唔記得咗)

人名都知佢沿用英文,其實最自然就係咁做。不過想挑戰下自己遣詞,叫亞索卡又唔好聽又唔好睇。so ka 日文漢字係「楚歌」,有戰場意象;再配翻個「談」姓,少少作為(溝通)橋樑嘅期許,不過就忽略咗梵文原意:無憂。其他人就要逐粒音/字慢慢執,當遊戲幾好玩嘅。 (係咪開錯台失禮失禮)
Disney+ 會齊晒全部動畫?

基本上都齊晒,但2d clone wars就冇
佢最近仲有ahsoka 重要集數嘅playlist
2d 無買到呀嗎
有埋lego short
啲short幾正,睇到正傳中間嘅故事,雖然都係黎搞笑嘅
Lego 有佢幽默嘅方法
入面白仔on9得嚟好正
其實anakin同佢打果時隻眼係咪冇入魔
掟舊閃電lego出去
打緊個陣好似冇
大家有冇把光劍旁下身
有windu同ep4 luke果把
搵緊ep6 luke果把
有Dooku、Ben Solo同Luke ep6
Ching ep6係買孩記定custom?
custom
不過張soundboard太垃圾 俾我拆咗出嚟
等待重生
介唔介意講下係邊間
有vader, kylo ren, palpatine, obi wan, luke ep 6同rey ep9
淘寶嘢嚟 間嘢已經無再賣劍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞