STAR WARS 星球大戰 新 集中討論區 3

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
見到fb啲台仔成日讚ep8
講到原力乜都得咁
攬炒派
鍾意ep8個堆都唔會鍾意mando嫁啦
鍾意ep8個堆多數都係話鍾意佢破舊立新,乜乜乜,一見到同舊野有連繫就會屌賣情懷,好撚悶
ahsoka world between worlds
唔計個25仔 開頭同波係度鬥on9
至到rose個家姐死果度幾好
同埋覺得D小動物幾得意
之後屌到完場
mando最後出luke,D反應證明D fans想要既就係呢D,好簡單
梗要全新既野咁不如你唔好掛star wars牌頭拍套全新科幻片好過啦
好記得media吹到好過nolan dark knight 仲好期待入場屌
睇完之後係
789兒童向喎 nolan係相反既野
4k試機片
其實破舊立新係冇乜問題,最大問題係你破左舊立唔到新俾足3集你玩但故事空泛不特只,啲角色係得Ben 叫有完整嘅character arc

呢個根本上就唔係新同舊嘅問題,係本身質素嘅問題

我個人都好希望有套類似clone wars 嘅神作穿插7-8/8-9可以令我對sequel 有新睇法
所謂嘅Nolan 其實係咪就係Ben 嗰下twist
反而似超級英雄片
主角要勁要爆炸
硬加黑人加女拳
敵我方大降智

無曬sw 戰爭味
你好似曲解左我既意思喎 完全同我講既野好似無關係
唔係完全關你講嗰啲
只不過係一直以嚟有一啲人對結局唔滿意
ff下
一邊講下baby點修行 (Ezra入隊)
一邊講manda內戰 (紫毛入隊)
最後收線baby幫老豆手統一番manda打黑幕(索龍)
想買但無錢
789有樣野我覺得差既係佢賣好mascot,一集出幾隻擺明sell你玩具既
引用返我今朝張圖bill burr兩集,一個鐘既char arc仲好過主角finn
殘黨軍你都預左唔會勁得去邊
廢到咁都rule the galaxy
台仔不嬲on9
789真係可以無視
會唔會弱得濟 同埋最後咁多隻艦一下比啲民兵打爆哂 真係過份廢 first order啲角色個個都好似出一次場就比人收皮 例如Phasma同埋最尾個幾條蛋散 話咁易就比人收皮
phasma就比個白兵打死 明明啲角色出場氣勢咁勁
無一個奸角有魅力
全部一係弱智一係燥狂
搞到要搬番白帝出來
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞