STAR WARS 星球大戰 新 集中討論區 3

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
出bespin Luke 同clone
上年唯一一隻訂就係mando
Vader 將Rogue One 升幾個lv
Luke 將Mandalorian 升幾個lv
兩父子打和啦
You know me bro
其實套劇所有野我都好撚中意,但就係無意欲買
咁佢可以好似ashoka 咁用light force 注入粒石度變白劍
789嘅問題我都係決定放棄
咁都似既Mando呢套野,完全同789,solo,resistance 完全唔同,完全唔係跟返個條line。又咁成功,做到star wars fans service之餘,又成到話題。
有碌矛都好呀
台仔表示:極度失望

台仔口味獨特
出完luke之後屌到成套野一文不值
其實我都覺得唔應該出luke 咁樣好似會限制左套野既發展 令到個故事好似已經有結局咁
統一mandalore、土皇帝Boba 、Grogu成長 已經好多野講

反而sequels first order 就真係限制左一D發展
其實好睇exceptation想佢講乜,但係都離唔開789呢個框架
如果唔跟返3部曲我覺得好睇啲 唔會比first order個結局限制 可以寫多啲野睇 反正3部曲個故事咁垃圾跟來都無意思

拍到first order再勁啲或者有另一個boss咁樣仲好睇 電影入面既first order真係弱到一個點
咁baby yoda同mando嘅故事的確係要暫時告一段落
唔通你想下季再loop今季嘅劇情
點解你會覺得限制咗套嘢嘅發展
套劇叫得mandalorian 你唔係覺得套劇嘅主旨係帶住baby yoda 周圍遊吓話
反之 下季嘅內戰先至係戲肉
btw 其實喺ep14完嗰陣大家喺度故會出邊個jedi 係luke cal ezra 定windu
咁點解當出luke嘅時候有啲人會覺得破壞咗故事嘅發展
如果咁講要屌,出ahsoka個時已經要屌了
直頭屌打789
有冇巴打知bad batch幾時出
想知echo最後點

以前echo fives嘅arc trooper真係好型
我接受唔到隔空傳劍多D

咁隔空仆野都得啦
個二五仔又係搞笑
8 D紅兵仲勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞