STAR WARS 星球大戰 新 集中討論區 3

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
排名不分先後
個復活都叫有講過點解你最多話佢勉強 你唔可以話佢扭曲事實
但天選之子呢壇野真係弱智 咁ankina既死係做乜
即係你正常人睇你會覺得789係連埋
中間仲唔係又會可能有漫畫有小說盛
但snoke我真係到佢死 去到9完都唔知乜水
有 多左掛狗就唔想玩
重諗住一齊玩 我console
PC
好似無跨平台
成日冇野做喺度碌Carousell
買左好多模型玩具無謂野
買極都唔完
依到好多hottoys巴打
真 成日上去C記睇下有無平野可以撿到
之前錄左段9lv obiwan單挑100lv vader
屌,Harry Potter D friend
窮L買唔起亦冇位擺

一隻HT夠我買8、9隻SHF
買到癲左
真係乜鳩都買一餐
SHF 唔係6~700 起跳既咩?
痴咗,shf隻銀甲Mando 炒到過千
shf ig 88我都明點解炒 但mando做得好差 個頭唔啱比例
但係我覺得一個咁追求永生嘅人,應該唔會接受clone仲要clone返呢個age

原因好簡單,clone完個個仲係唔係本身嘅你?
呢點搞到1-8都變垃圾
因為anakin(1-3)都唔重要,luke(4-6)又唔重要
我諗佢自己知自己事
知道自己係人類 副計好難涯咁耐
唔記得咗點推翻anakin係the chosen one嘅設定
巴打可唔可以講返比我知
Qui gon係第一集搵到anakin時就話佢唔知咩原力迷蟲定指數好高 佢就係chosen one 臨死前仲交低話一定要odi wan 一定要令佢成為jedi
為dark 同light side都要平衡

節錄wiki
多年前一次實驗性的原力釋放有著密切關係。(之後經官方證實,安納金·天行者的出生和達斯·普雷格斯的實驗並沒有直接的相關,只能說那次的實驗激怒了原力本身,所以原力創造了「天選之人」安納金·天行者來處罰西斯,因此安納金·天行者並不是如謠言中所說的由達斯·普雷格斯所創造)同母親般,安納金9歲以前以奴隸的身分過活。

但我又睇過外國一篇文話qui gon係count dooku徒弟
話佢點都要教anakin係因為dooku交代落黎 簡單啲講qui gon就係25仔
利申sorry for1999 and陰謀論黎唔好認真
感覺係:
寫7個時諗緊一樣野
第二個接手就覺得, 我唔鍾意喎! 跟住就寫返自己想要既故事
今天的我, 打倒昨天的佢
然後俾明天的你推翻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞