STAR WARS 星球大戰 新 集中討論區 3

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
飛完可以直接睇第九集
HT開Luke bespin 未
當年上之前呢度估rey係邊個都推爆左幾個po
估咩丫,劇組拍第九集由頭到尾都決定唔到Rey 係姓咩,一開始係Kenobi, 然後Skywalker, 最後Palpatine, 然後又夾硬改做SkywalkerDaisy Ridley 自己爆出嚟,即係話三部曲根本無一個總大綱嚟拍,都唔知搞緊咩
其實lucas同jj都有個大綱 只係閪女人完全無用
呢個女人完全係靠r steven spielberg, lucas同佢老公名氣嚟上位 佢實際根本唔似一個創作人 唔尊重創作 同kevin feige差好多皮
同巴打一樣,8上映嗰陣本身好期待
諗住後面Luke真係同Kylo ren打
點知
至少有得J下Luke 升起架X WING
同Luke Leia 對打果幾秒
同Ben仔打Knight of Ren果陣D劍術
同等Rey who 果陣舉中指
果場靚就靚,點知一下打都冇

Rian Johnson 又呢埋喺老母個西度陰陰咀笑柒我哋呢D fans:係咪估唔L到呢,我真係醒啦kekeke

dark side 時間,根本就係亂鳩咁黎
如果luke真係走咗去打鳩kylo ren
Ep8應該會加返幾分
希望佢唔好出住 唔想同5仔條人龍撈埋一條隊
Mk5專隊
有啲咁嘅野架咩
8之前D討論氣氛好正
7未上之前,trailer首播已經個個等倒數,一出把十字lightsaber J到出血,淨係討論係邊個Sith load都爆唔知幾多個post
睇完7之後,雖然唔少人屌重覆返4咁,但都好多野講,snoke既真身,rey既身世,luke既過去,kngiht of ren之類之類
8後,屌你老母
係 當年啲伏筆 今日睇番真係得啖笑
7上完無耐rebesl finale就出十字劍啲人又估

Kylo Ren呢個角色本應可以更好
浪費左個演員
其實譯得唔差,我試過齋譯710啲對白都好花時間。廣東話仲好,可以直接加語氣詞唔駛揀字義。無可厚非佢/她/他互用會怪怪地,但係睇嗰時自然會自動轉換翻。隨心做啦,支持你
應該mando s3先啦
Adam Driver真係好演員黎
俾kylo ren個角色搞到佢有陣柒味
我唔揀佢係因為我驚佢佢下就會分唔係邊個
但係kylo已經係成套最立體既角色
明啊,所以宜家咁處理幾好
由負百九幾分變到負百九分
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞