STAR WARS 星球大戰 新 集中討論區 3

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
傳Kathleen想炒左Jon
Annoying rose meme

呢個一啲都唔難揀,一定留 jar jar
感覺Benedict Cumberbatch會有feel啲
佢真係想成個fandom都憎佢
Kathleen: from my point of view the fandom are evil
Jon: its over bitch, i have the high ground
KK: you underestimated my female force power
Jon: dont try it
marichuu
Kathleen fandom wfc
男嘅應該唔可以做sw fans

Ht 粒祖傳頭上返藍色又用得
佢就梗係想
但現實係接近無可能
睇少啲Mike zeroh 嗰啲content farm啦
Mike zeroh 每日兩三條片但全部都係9up
小道消息嘅話Den of nerds準好多,不過條友3分鐘嘅內容都可以拖成個鐘嚟講
仲有嗰個乜鳩star wars coffee 完全冇內容拖到勁耐來講cls
咁依個無辦法啦
yt好似係如果條片過10分鐘就會有多條廣告
係咁屌閪女人
Bs Heavy infantry出得好正 夠曬大隻 係條噴火喉位置無跟同設定唔同擺位
希望High Republic會加番Kotor既故仔啦…我記得舊時Dave想將Revan放入Clone war其中一集做anicent sith lord
點解唔番去問
let have a female jedi master
Hottoys post
你驚嘅咪加 多個保障
我就未加過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞