STAR WARS 星球大戰 新 集中討論區 3

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
個人來講唔buy 十字劍
好唔star wars 😐
Rey一掂到Anakin、Luke條野就有高潮
令人有無限幻想
可惜乾橙婆婆果句long story 跟隨張無忌一齊去左大都
達斯中二
如果大家有性趣嘅我未繼續譯
如果巴打性趣校對可以出po前比你睇
rey太過over power啦,不過綜觀黎睇,有邊個係個個年代唔係

rey未train就乜都識
kylo殺左snoke
1st order 爆左base都可以統治銀河
resistance打淨隻falcon都仲未收皮
又係個閪女人?
https://youtu.be/YT5vnOSAE1c
今次係 pablo hidalgo
唔覺得sell緊女權喺班女權眼中即係失敗

最好就係DC 小丑女咁,啲男人唔係垃圾就係衰人,啲女角就唔使靠男人,最重要係啲女人黑白黃肥婆男人婆乜都齊,呢啲先叫做荷里活女權
咁做真係純粹可以比佢哋圍內打飛機,根本改變唔到其他人嘅睇法
問題係荷里活依家係佢哋當道,你估吓有冇明星敢屌佢拍依啲垃圾
其實好似happy叔咁拍我可以接受到,起碼合理得來又唔會反感
但係harley quinn算係成功既一個角色起碼佢真係為仔死為仔亡,但係又show到women independent出黎先

雖然唔係佢殺死obi-wan
講起佢就嬲,明明HQ個角色咁鮮明但佢哋都可以點知拍到勁悶,真心浪費咗個角色
班女權西只會覺得fans唔支持係fans錯,佢哋永遠冇錯架
cara dune就因為政見叫人收皮
演員係真係完美做到劇本要做既個隻內心掙扎
但係個劇本係柒無計
Adam Driver做呢D掙扎角色都做得好好
睇到baby yoda覺得好cute,想睇mandalorian
但香港又冇disney+,應該點樣先可以方便睇到
ep9 雖然都睇到塵烚烚 但係後尾佢同han say sorry掟劍落海,飛去幫rey之前果段no look shot同隔空攞劍聳肩又後手擋刀 真係睇得好過癮 d動靜睇落去真係有d han同anakin既影子
幾時出Ben solo Hottoys 唯一一隻會入嘅sequel
google幫到你今年年內disney+會係香港launch
Shut up and take my money.gif

終於唔洗換碟都可以中出十連發
快D出啦
pablo hidalgo "Emotions aren't for sharing"

條友搏diu
你唔好扖文, 一次過黎哂先入番黎好d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞