STAR WARS 星球大戰 新 集中討論區 3

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
thanks巴打
但係qui gon明知dooku已經falls into dark side
咁點解仲要幫個去咗dark side嘅前master完成佢嘅任務
我記得好似係Dooku研究啲預言, 搵到"chosen one"既預言

所以Qui Gon係跟咗Dooku當年教, 去搵預言中chosen one"
因為Qui Gon都信呢個預言
即係其實諗下佢唔係格硬要ankina做徒弟其實真係無事發生
係當初有班人唔明點解qui gon要咁執意一定要收佢為徒姐
第7集原本真係放伏線係kenobi 嚟不過垃圾RJ 第8集變左no body , 埋幾多伏筆都無用啦
要clone都用返後生靚仔look,clone完都仲係ep6個樣
之後就靠唔同小說game漫畫snip off去執屎
諗起某個press con rey kenobi
算啦,真係kenobi又會比人屌炒冷飯
Eu個clone型到飛起
$150至$800都買過
我好撚後悔650冇買
唔值啦,痴線
等mafex好過
SHF Star Wars 都半死line咁
如果設定係咁既
即係我做22年俾仔幻想Vader係操伸溫
ep6 唔係return of the jedi
而係somehow vader return to the light side but didnt bring balance to the force

咁L明顯聽到Obi Wan把聲然後兩集完全冇提過佢

做乜鳩
最好睇我覺得係fives差D踢爆order66嗰到可惜到
Thrawn: Somehow Vader become a good guy.
合情合理囉
Rey Palpatine Skywalker 最撚戇鳩
轉hot toys 好處唔驚死line,star wars長出長有
叫Rey Motherfucker Windu 簡稱Rey Motherfucker
係,但我等得好苦
好事
我無聊到開始想買龍蝦兵

我驚買到返黎會虐待佢
真,轉玩black series加hot toys
Commander Fox正一垃圾
Ankina個老母最慘係好似處女懷孕
令到好多人更加信由頭到尾都係白仔搞出黎
而個chosen one理論只係一個謊言
利申呢度講既野都係駁故咁9up唔好認真
Mandalorian 之後仲有無劇集
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞