STAR WARS 星球大戰 新 集中討論區 3

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
Happy 叔萬歲萬歲萬萬歲
SuBveRt exPeCtaTIoNs
後傳依家真係無人問津
見最多人提起都係得依到
sidious返生我唔介意呀 eu都復活過 但唔係就咁一句Somehow Palpatine Returned就算囉
寧願ben係大奸人 之後rey再同佢對決帶返佢light side

提親都血壓上升
https://youtu.be/6ELygTJL8Xg
JJ收皮啦 佢哋班撚樣一直決定唔到
其實starwar不停炒冷飯有咩意思 又唔發展新故事線 係咁講前傳 到底仲有幾多前傳可以講 我知我依啲說話會得罪好多人 但係不停講以前既野真係好悶 睇完ep9知道first order都輸左 講返以前啲故事真係好無意思 不如寫過新既劇情線好過啦

一係就好似MCU多重宇宙 或者拍啲dark side既英雄故事咁 唔好一尾得好人個邊贏
有巴打一齊幫手嫁
傾第樣算啦
搵返jar jar出黎做大佬,就真係無人估到啦
屌你老母
提親都係屌有撚用咩
食神周星馳
不嬲都講交捧唔係問題係佢亂鳩咁黎,ep7炒冷飯,話要新野無問題,但係唔係ep8囉
其實如果EP789 入面最合格得7 其他89垃圾到屎咁 睇到訓著 9又講到啲人好似弱智咁 兩下手腳就比人打贏
其實darth sidious有講過dark side 係有啲唔自然既野出嚟
唔知佢所講嘅係唔係包埋復活 / clone
重有冇玩bf2
但成件事好格硬嚟
我都記得dark force係可以cloning同復活
好似係sidious自己一早有好多分身 之後碌落去嗰陣轉移咗個靈魂去exegol嘅分身度(有錯勿怪 我都唔係好記得)
個人認為算包 始終佢一直探究緊生死
岩曬
Pal都有同anakin講過可以復活Ami
不過Dark force係真係屈機嘅
但canon嘅dark force已經係弱化版
估唔到大家都咁執著係復活問題
我反而係覺得佢推翻左ankina係天選之子呢個設定最on9
Kathleen表示: 新劇情線? 有呀! 咪high republic囉

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞