STAR WARS 星球大戰 新 集中討論區 3

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
巴打你地遲啲會唔會有個地方方放譯完的集合,方便睇同搵
諗起睇過張meme,意思太概係:
入左dark side好多年,殺左無數咁多jedi,甚至成個星球既人一炮殺曬都試過既vader
luke: 佢仲有得救

有小小預感會入dark side既ben solo
luke: 我要殺左佢
我自己有諗過係post返每個chapter嘅link集合,定係完咗之後開個po一野放曬上去但係都係想低調啲,唔想有人屌
其實佢怕自己徒弟仲要係佢屋企人既仔入dark side我都明
但真係唔洗廢撚到連jedi都唔做
唔該晒巴打
因為我係細個睇明珠台tcw先迷上star wars
之後老豆買咗六部曲嘅blu ray disc同我一齊睇
真係由細睇到大 但好少接觸小説同其他漫畫
編劇廢到 同埋我硬係覺得snoke呢個角色好撚冇癮
突然間就死咗
仲有就係覺得darth sidious嘅戲份都好格硬嚟
明明ep6已經係death star碌撚咗落街都可以復活
當時lucas film 編劇室已經大大個交叉畫仲係luke poster 到啦
老豆殺左銀河系一半人都仲有希望拉佢返嚟姪仔發惡夢就要殺左佢
仲要其實ben嗰陣仲係一個善良嘅人
真係唔知luke個廢老做乜鳩 睇到勁失望
寧願snoke係Big boss都好過darth sidious係Big boss
覺得最後darth sidious係big boss純粹係為咗滿足返以前嘅fans對六部曲嘅懷念
Jar Jar!
譯緊
巴打好有家教! The force is strong in your family
其實都唔係
純粹係kylo未夠班又冇得再寫一個咋
我記得上youtube睇過啲人講
佢地寫某啲劇情, 係專登為咗要寫到冇人估到而寫

(youtube其中一條指控kathleen kennedy既片嚟)
滿足fans可以有好多方法,但如果迪士尼覺得推倒Vader同Lukd既付出係可以滿足fans既我只可以回應一句

米奇老鼠我屌你老母
Kylo唔夠班唔緊要 但Darth Sidious個位真係有啲勉強
Pal番生絕對唔算無人估到
不過某程度上最大影響都係比RJ寫死左snoke
應該係8無啦啦搞死佢,9又無時間再舖一個新boss,所以格硬要搵返白卜庭出黎?

Rian Johnson 生花柳死全家
最大機會係 雖然JJ一直強調白仔出現係一直鋪緊路
Dave Filoni長命百歲 一世平安
JJ都係一個9upper
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞