F1 2021 季前討論區

1001 回覆
5 Like 9 Dislike
真係咁捧孫仔?
呢兩場慢到仆街喎連威記同細龍生都快過佢
細龍生
迷到上晒腦
痴撚線,咁都有得吹奏

佢要乃秦先可以有工開?
真係太嬌情作狀
奶到雪雪聲
原本都仲有少少同情Albon, 俾佢一講我都丁點都無
恩撚收左秦撚幾錢
佢好似有係紅牛度寫專欄
開定
F1 2021 季前討論區 2
https://lih.kg/2334460
屌 Chainbear 癲到原來個幾鐘個條片祼體
係公司扮工睇 嚇親我
佢唱歌得個頭條片係咪佢黎?
佢黐Q咗線
yes
除左盲撐+要面我就真係諗唔到咩可能性
用胎超誇張, 平均Q2同Q3整死1條
正賽整死2條
你叫車隊點樣你Set戰術比你上
最慘換條硬d既胎比佢出去碌,
又唔係特別有pacing可以追返上去
我地車迷係無睇得咁多數據
車隊自己最清楚咩事,
所有時間, lap time, pacing,胎耗
你交到貨都可以叫背後班大孖沙科水撐佢呀
好撚肉酸
本身覺得秦仔未去到咁差可以比機會
但好就好差就差架啦 洗唔洗差既都硬要洗白到變好呀
睇死佢過兩季反轉豬肚屌到秦仔一文不值
我啱啱睇到
唔係紅牛有班泰國佬
半季應該雞左
最尾果場咪交到貨囉
其他場俾佢由尾追返上去又點,架車本身就係果個位,佢跟本就係要爭凳仔而唔係同細牛鬥。
佢燉冬菇係唔可惜,唯一可以話唔關佢事就係紅牛係無耐性又精神分裂既車隊,要第二車手即時交到貨跟到Max又唔可以搶佢分
佢上季個成績根本就唔合格
連長期p4~5都做唔到
大牛應該都唔target佢爭P3
而且Gasly彈起, 真係好難令人唔直接同佢比較

剃人頭者,人亦剃其頭

上季點樣剃走Gasly, 今季點樣比人剃返
老老豆豆 公公都係race pace柒d
但跑q都叫做交足功課
泰仔連跑q都柒下柒下咁...
咪係囉,第二句先係重點
19年都冇人叫廢秦架,好多時保持到前6,
係呢年先完全失準ja連前6都好似好辛苦

你做唔做到野真係有眼睇,都唔只比賽成績,連韋少都話獨力難支。雖然都成日笑鳩公公柒加on9,起碼佢都係得幾場交d垃圾表現姐,大多都前3番黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞