F1 2021 季前討論區

1001 回覆
5 Like 9 Dislike
依家de vries變咗半個平治人
平時揸平治FE
但F1試車佢又有份
https://youtu.be/NOCTBsG52s8
真係好搞笑 好似上堂咁
Hulk 無咁大支水喉,而且由始至終都無 prove 到佢實力 (no podium)
佢都係有料過best rookie少少,佢都玩左好幾季F2先champ 到,可惜冇荷蘭水腳,平治應該主力放佢玩FE爭冠軍架啦
依家都係得HAAS同威記
兩隊窮到仆街先要搵pay driver啫
本身係車廠果啲隊應該唔會咁樣做
雲當同古鐵雷斯F1經驗咁少,真係幫到研發咩?
反而我覺得主要係咸嘅意見先整到架車咁好
PAY DRIVER一向都係常態
有D車手未成名之前都要自己撲水買位
證明左自己實力先會有車隊俾大筆錢請佢地
sky嗰個Anthony Davidson好似都係佢哋嘅simulator driver
係架,咸應該比左好多野佢地玩,尤其古鐵雷斯呢幾季都係專注跑sim,真係極重要
大師兄升華揸綠平,邊得閒彩red bull
睇下新管理層想即食定繼續行阿SIR條路
如果要即食咪學粉/綠平
對唔住大佬
Btw恩撚哭喪未
應該咁講 有錢嗰啲大部份都好廢
就pin 你
玩f2一季差唔多2m
正常人邊有咁多錢
佢巴林咪又係大炒好彩紅牛啲人趕得切執返好架車
上場拍檔一笑鳩秦仔,佢即刻唔出聲
所以都係要簽俾D廠或紅牛做青訓車手0係入面爭位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞