F1 2021 季前討論區

1001 回覆
5 Like 9 Dislike
果個係辛斯
魚雷係Max既吉祥物黎
睇住我碌鳩fing 24個圈先囉
都唔知係咪害鳩辛斯
拉利最憎咁樣搵外界比壓力
加上老麥班人都同拉利積怨
唔知做乜鳩😂😂😂
Aston Martin manufacturer冇得賺係事實
但AM-related retailer應該有水
原來係咁

不過魚雷係細牛都係因為個時先夠人先揾佢頂姐,紅牛揾到人就當魚雷係condom
Copy we are checking
還掂比垃利迫害兩三季細舒都儲夠經上垃利
到時就返老麥
Let you know later
understood
我都諗起
re branded honda
一諗起Russel 下季仲係要渣架垃圾車
個狗樣出晒嚟
講完冇冇喊出嚟
呢幾年我康都辛苦喇,由麥記垃圾PU去到宜家成為唯一可以同黑平跑返轉嘅engine supplier
有哂下年辛斯被人迫害畫面
魚雷比大師兄投訴
先至落細牛
係咪知道會切 所以唔再愛惜你碌鳩
身高都差唔多
引用:#987
王海怡半島
• 2h
顯示所有 (2)
呢個改reg證明左廠真正想要d咩
Audi連成本唔算高既FE都唔玩 (雖然FE現階段無空間發展 但係真係證明錢有幾重要)
冇留意開
點解成堆廠玩返咩
因為Hypercar係要有街車賣先比跑 同埋hybrid個output少左 兼部車aero無咁複雜 理論上個成本一定低過P1 仲要有錢賺返轉頭

P2 (即係將來LMDh) 廠只係需要整ICE出黎 hybrid同車架都唔洗整 同埋因為同美國DPi合併左個reg 基本上同一部車可以跑WEC同IMSA
之前P2係除左chassis外全spec DPi就有得揀engine同chassis

新reg底下架車又重
Hybrid摩打又細力咗
以前WEC嗰啲鬥boost to pass應該唔會再出現
DPi 係好多廠,但係BoP真係一件好戇鳩嘅事
啲刺激性其實都係靠加磅、加air restrictor夾硬整出嚟
武腦
呢層你吹賽會唔漲喎
LMP1既EoT其實都係一樣原理
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞