F1 2021 季前討論區

1001 回覆
5 Like 9 Dislike
Niki Lauda番生都會照屌
素素:I know that feel bro
黑素素 > 橙Carlos >>>> 白素素 = 紅Carlos
鞭鞭有力
沒有Hulkenburg的第二季。晴。

merc一定簽咸
反高潮簽秦仔
67 一早就比blackbird blacklist 左
Redbull都唔係炒秦
有冇人認真討論
如果俾架黑平秦仔 究竟佢攞唔攞到champ
人地係紅牛2021既專業試車手
一定唔會比人爬頭
唔洗驚they race me so hard
公公抽唔抽得贏都成問題
https://www.instagram.com/p/CJBVqgOIcmQ/?igshid=4bvgb3vsub0n

如果唔係Abu Dhabi 頭三都係黑平
隊友係咸狗就一定攞唔到
隊友係公公既話就難講 兩個鬥廢 或者係佢地兩個都champ唔到 max拎champ
咁黑平秦快啲定大牛max快啲!?
Russell一場Shakir GP就第四
其實真係冇得怨,人地水腳又多過你,分又多過你,仲要人地本身podium都應該多過你,真係衰一場爆偈加一場柒strategy

真心,坐一年睇佩雷斯養胎加韋少點揸仲實際啦,反正22年金牛好大機會有一個位
23 Alexander Albon (THA) 「秦仔阿邦」「返細牛2.0」(冇得返)
2022細牛有位既話 秦仔返細牛打返好d個底先啦
唔知2022氣會去邊隊
Benz究竟要同咸玩幾耐先confirm
https://youtu.be/AC9mC0EHIGo

有冇人諗住咁教仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞