F1 2021 季前討論區

1001 回覆
5 Like 9 Dislike
機會係零
下年噴返今年架粉紅色做白色比russell 玩啦
今年咪又係咁既combination
下年冇Fox+
唔知仲有冇得聽廣東話評述
廠隊唔係指有自己做engine 或者係嗰engine supplier 嘅first priority 嘅隊先係廠隊咩?
其實今年咁麥記用雷諾偈都贏到雷諾
咁其實粉平係咪理論上都有可能贏到黑平or追到差唔多
雖然黑平既技術既領先成條街
其實係雷諾aero同底盤無老麥咁勁
老麥當年都係贏aero 底盤
而粉平本身無咁既人材
贏到紅牛算勁架啦
如果下年執到幾個分冠已經超班
講到尾都係想睇牙圖攞冠姐
係,但老麥出名係aero同底盤
呢方面可以比得上廠隊
以前威記同老麥都係呢兩方面取勝
佢能夠砌底咸 贏到幾個分冠
我都好滿足 當然希望佢可以贏到年度第二
吐一口污氣啦
睇reply 有啲仲奇特
二揀一

圖定四萬
Carlando
圖一屆 四萬一屆 thx
Blockon 條廢柴
下年d車隊新旗色真係彩虹咁樣
圖係咪要變做綠帽圖了
成日聽話2022年改例會唔同哂
每隊都有機會贏係因為全部洗牌再整過部車定點?
不過黑氣石
新車新regulation將大家研發進度拉返接近啲
A Red Bull-owned media outlet in Europe is reporting today that Sergio Perez is heading to Red Bull Racing to take the seat occupied in 2020 by Alex Albon.

Perez, the former Racing Point driver who finished a career-best fourth in the Formula 1 Drivers' Championship this past season, is set team with Max Verstappen.

Multiple outlets, including Red Bull-owned Speedweek, reported the move.

睇嚟會係Max+Perez
賓屎又贏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞