F1 2021 季前討論區

1001 回覆
5 Like 9 Dislike
紅牛人財兩得】新 Wingman‼️ Tequila 成功擊敗冬陰功 🇲🇽👍🏻🇹🇭🈚️。
思撚覺得佢會做wingman
恩撚哭喪區
而家咪有部囉,要抄抄黑平W11
睇返早幾年既資料
由karting上到gp2就已經要洗接近5m
Fox+香港下年唔搞
會唔會有公司接手?? Now?
係呀,以前好多個都係要供佢地上去鬥車
vettel聽講佢家姐要賣d嫁妝比佢鬥車
kimi同大頭你地都知啦

除左大師兄之外
女人
第一眼睇,乜red bull 有女青訓咩
D人話紅牛青訓合約係奴隸合約
但係MARKO講叫人計下一個青訓車手洗左紅牛幾多錢
又真係冇聲出
係賣身契黎既
咁我覺得都合理既, 紅牛科水你去鬥
咁你有成績就走咩, 咁d錢咪白洗
唔搏返你3,5,7年點會比你走得咁易
你睇圖同4萬都係等完約,到真係有真正話事權先可以跳出合同
當年佢犯規搞到韋伯贏唔到LE MANS
邊一年
係咪15?
佢咁環保但係又話V10 D聲正
(背景係阿朗素渣番雷諾部R25 D ENGINE 聲)
老細話要升有得揀咩
我覺得佢都算係舊果代
一定鍾意v8,v10, 真係唔同d
完全講技術埋牙砌車
邊會好似而家咁, set好晒
禁制DRS, 無乜樂趣

你地可以留意返大頭,圖,咸呢3位車手
佢地唔單止用DRS過人, 佢地會成日特登插入去內線
明知會過唔到,會Overshot
但係目的係破壞前車既racing line
等前車過灣無咁順,然後再係下隻灣,下下隻灣痴近黎ko你
又或者縮油,等機會砌你, 同埋碌撞碌嚇下你
2021 Season Driver Lineup
Mercedes (GER)
1. TBA
2. Valtteri Bottas

Red Bull Honda (AUT)
1. Max Verstappen
2. Sergio Perez

McLaren Renault Mercedes (GBR)
1. Daniel Ricciardo
2. Lando Norris

Aston Martin Mercedes (GBR)
1. Sebastian Vettel
2. Lance Stroll

Alpine Renault (FRA)
1. Fernando Alonso
2. Esteban Ocon

Ferrari (ITA)
1. Charles LeClerc
2. Carlos Sainz

AlphaTauri Honda (ITA)
1. Pierre Gasly
2. Yuki Tsunoda

Alfa Romeo Ferrari (SUI)
1. Kimi Raikkonen
2. Antonio Giovinazzi

Haas Ferrari (USA)
1. Mick Schumacher
2. Nikita Mazepin

Williams Mercedes (GBR)
1. George Russell
2. Nicholas Latifi
講到應一應,邊有位俾佢詭辯
kimi 以前屋企好似冇獨立廁所
大頭老母係咪係場邊賣野食 我唔sure
佢細個部車係老頭自己砌出黎
後尾有成績 就有人科水同有果個bxxxx睇中佢
Kimi的父親Matti不得不在夜間工作,當計程車司機和夜店保安,所賺來的錢都用於卡丁車比賽,他們原本要在家裡建設衛浴空間,因為原本家裡沒有廁所,也因為錢不夠而推遲計畫。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞