F1 2021 季前討論區

1001 回覆
5 Like 9 Dislike
Confirm 了
https://www.skysports.com/f1/news/12433/12164498/f1-calendar-of-record-23-races-for-2021-season-gains-fia-approval?fbclid=IwAR23L8MZtLTZrX0nIW7p7gtAn02Fgk7swsgaeUhr40QgTSK5hnPa971eMKk

4月25日可能係提子國賽

2021 F1 calendar
March 21 - Australia (Melbourne)
March 28 - Bahrain (Sakhir)
April 11 - China (Shanghai)
April 25 - TBC (TBC)
May 9 - Spain (Barcelona)**
May 23 - Monaco (Monaco)
June 6 - Azerbaijan (Baku)
June 13 - Canada (Montreal)
June 27 - France (Le Castellet)
July 4 - Austria (Spielberg)
July 18 - United Kingdom (Silverstone)
August 1 - Hungary (Budapest)
August 29 - Belgium (Spa)
September 5 - Netherlands (Zandvoort)
September 12 - Italy (Monza)
September 26 - Russia (Sochi)
October 3 - Singapore (Singapore)
October 10 - Japan (Suzuka)
October 24 - USA (Austin)
October 31 - Mexico (Mexico City)
November 14 - Brazil (Sao Paulo)*
November 28 - Saudi Arabia (Jeddah)
December 5 - Abu Dhabi (Abu Dhabi)
一定要咁講,邊個公公會公開話自己係公公
提子個場同西班牙差唔多layout
今年比較精彩係因為起步果陣落雨+場地凍
先搞到成堆人溜冰咁
下年4月搞唔會發生啲咁既事
變相又睇巡遊 咸犬必勝!
5月嗰兩站真係
素素都差啲贏佢啦
仲出嚟講呢啲好彩簽左約ja,如果咸狗早啲啲中武肺就難講lu
Monaco 睇F2 啦
年年休賽季都講到保子會硬起來
新賽季會向咸犬全面開戰
個結局永遠一鳩樣 唔係起步柒就係養唔軚
要讓位比咸犬上
次次第一站 嘩 之後就 噓
過左就睇Baku
一語中的

所以冠軍堡咪贏呢啲囉,起步柒又唔加操,繼續食老本養胎就含啦,重油完全唔敢放甩,次次都比後面追到DRS內過撚埋

同埋公公係年年都柒幾獲先過癮
仲有濕地 上年德國7完,今年土耳其仲7
起步柒直接比咸犬過咗
起步唔柒 但養唔到軚 要早入pit
結果咸犬一clean air刷紫圈 然後undercut咗佢
仲要佢間中有mistake例如lock-up咁
係Nurburgring就係本身領先超過5秒 無啦啦on99咁lock-up
一下比咸犬過咗
仲要壞埋MGU-K
威記新老細上任了,能重回中遊了嗎
講起水戰仲痴撚線
明明芬蘭車手應該跑到水
偏偏佢跑水就成碌柒咁
一場都唔知spin咗幾多次
咁都要架車唔廢先係重點
係,bathurst 1000係澳洲super car d 大賽,你當Indy 500咁
佢今年土耳其spin到人都傻埋做咗全季最硬嗰次
等睇下季兩個攬炒
we need a race down in africa
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞