F1 2021 季前討論區

1001 回覆
5 Like 9 Dislike
希望係咁
佢不嬲都11喎
所以真係一個好好嘅experiment,對韋少22年爭wdc好重要,佢真係爭左個做到嘢嘅2號車手
咁可以買通拍野既人 始終有外人
They raced him to hard
叫Hamilton 試試
然後Gasly 再俾人撚多一次
靠廢秦test
紅牛跌出三大都似
Newey既作品 我相信大師兄一定舞得掂
2021 Season Driver Lineup
Mercedes (GER)
1. TBA
2. Valtteri Bottas

Red Bull Honda (AUT)
1. Max Verstappen
2. Sergio Perez

McLaren Renault (GBR)
1. Daniel Ricciardo
2. Lando Norris

Aston Martin Mercedes (GBR)
1. Sebastian Vettel
2. Lance Stroll

Alpine Renault (FRA)
1. Fernando Alonso
2. Esteban Ocon

Ferrari (ITA)
1. Charles LeClerc
2. Carlos Sainz

AlphaTauri Honda (ITA)
1. Pierre Gasly
2. Yuki Tsunoda

Alfa Romeo Ferrari (SUI)
1. Kimi Raikkonen
2. Antonio Giovinazzi

Haas Ferrari (USA)
1. Mick Schumacher
2. Nikita Mazepin

Williams Mercedes (GBR)
1. George Russell
2. Nicholas Latifi
冇啦,Gasly出年同red bull 完約,22年應該會走,可能去威龍,到時大牛應該都係廢秦/佩雷斯加韋少,金牛維比斯夾角田
氣份約去到2021完約
佢想離隊
哩個試車位可能紅牛班泰國班老細都洗左唔少泰銖
9bo 冇機了
老墨
紅牛話搵佢做靚ALPHA TAURI個招牌
Ocon 加Gasly 會唔會貼錯門神
定係搵周咩宇上順手拎大陸贊助
Gasly 過蕉好過la
可以睇下成日講嘅特供車係真定假
ocon份約2021完約
威龍就還完人情債
到時係睇氣想唔想拍大頭
CHINA ZHOU 都成日係F1 GARAGE出現
反而唔多見雷諾另一個ACADEMY 車手
都救唔返佢H&M 啲衫當Gucci賣
呢啲門面說話嚟架啫
佢得罪大牛啲人
冇機會上返去 佢一定走
大牛亦唔會強留佢塞住細牛啲位
秦仔再見

紅牛凳晒魚雷同秦仔落去,可以開多隊...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞