6800XT/6900XT/3080/3090玩4K/5K/8K巴絲入嚟吹吓水#15

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
C字頭
Comdex / Capital / Centralfield 都係 C 字頭
都係得一間可以訂姐
真呀
而家訂3080 熱門型號都要2~3個禮拜
等得黎都一月 3080ti就發佈
3080炒價同傳聞3080ti launch price又差唔多 usd 999 ~ 7000尾港紙
唔急換/趕玩cyberpunk 等下好過
呢d濕鳩野不論大如3C定細舖都有
識人不嬲大曬
應該唔好買gigabyte就得
SUPRIM 高級卡點會有問題
所以呢啲仆街鋪遲早收皮
玩多幾年全民amazon
3080 ti 香港起碼一萬
屌有機 香港D代理零售都濕尻
都係等買水貨
3080 3080ti個價其實都係對番2080 2080ti
垃圾zotac 3090 水貨都係1萬
Google好似冇乜見到 係咪要出腦場先有
Thank you 豬腳巴
3070係咪通常都有現貨?
有無師兄有上evga 買卡經驗
又多個受害者
我最近砌左部i7-10070k+3070嘅機
咁我平時都會用OBS係YouTube直播打下機
但一將啲遊戲開到最高效能同2560例如control同mafia個畫面就會lag (應該係FPS drop)
但我自己遊戲嗰度完全無問題仲好順

究竟係我嘅配置唔夠好定設定有問題
明顯cpu bottleneck la
最簡單換5900x/5950x
如果喺 Amazon 搶,你哋除咗會搶 TUF / Strix,仲會搶咩牌子嘅卡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞