6800XT/6900XT/3080/3090玩4K/5K/8K巴絲入嚟吹吓水#15

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
佢要執都幾難 我見幾多巴打都同佢落左訂 坐緊艇
5900X有現貨
有冇人知點解我afterburner set 條curve 0.975v會去到2050mhz 但入game實質睇果陣佢淨係上到1998~2000呢個位?
但其實佢咁樣陰啲陰啲仲貴過你食炒現
真 5900X 有現貨驚喜過張卡
買5900X 3080就開心得咁交關要周圍講

仲要

好心你啦

真係話你戇鳩又怕你嬲

香港買硬件不嬲都係識人大晒,有錢大晒

但你走咗後門就低調d,無謂要賣俾你間舖難做

打完尖仲要大大聲,賤人之中你都算數一數二

你部機咩咁把屎閉呀?攞出嚟睇過?
樓主你開咗post 就保持下討論質素啦

由得d癲狗賤狗周圍痾屎
打完尖返黎仲要周圍曬命同人講
識著呢d 戇鳩真係喊三聲
咪為張6800xt 幫襯邪刀,仲要砌機賺你第啲parts錢
佢最好唔好響朵
如果唔係一定永遠BLACKLIST間鋪
佢最好響邊間買

打尖仲咁能高調
佢撚有膽咩

真心唔明5900 3080 有乜咁勁

攞到張kingpin 3090 都有少少睇頭吖

https://www.ebay.com/itm/RTX-3090-EVGA-KINGPIN-IN-HAND-/203205116455
香港邊間街舖唔係咁?

只係人哋唔揚出嚟做

幾時都係先做朋友,熟客,再做砌機客,再有貨先到街客

咩落訂排隊都晒鳩氣

香港飤理同舖頭永遠係無現貨,要訂,但又要俾代理食一浸

呢個世代根本唔應該再有代理生存的空間,咩都講global sourcing

呢幾年間香港堆垃圾街舖都好少賺到我錢
仆街仔學人打尖
咁多位師兄坐艇多得你唔少
大陸落嚟? 打尖係大陸人嘅icon
師兄我撐你 好撚中point
https://store.steampowered.com/app/1404210/Red_Dead_Online/
正喎 可以$37買red dead online only
啱晒我呢啲ps4爆咗唔想重玩嘅人
講真你話因為識人所以可以早d拎都無乜野
仲要特登講明係打人尖既會唔會肉酸左d
想人拜你好威好勁?
求教
tempature?
你指上到去2000mhz果陣幾度?
yes
最高71
定係我要去埋tempature果版set 85度果到拉高到去2100?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞