6800XT/6900XT/3080/3090玩4K/5K/8K巴絲入嚟吹吓水#15

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
垃圾卡0.95行2100即炒
所謂嘅料ok係for原價
炒價成8k買雙8 pin不如俾多少少買rog
不過今代asus vram 核心分開散熱 設計上好過晒其他廠
算係一洗上年5700xt單柒嘢
你咁講即係焗揀佢
今日好似amazon有tuf oc preorder
可惜上3090,又係得tuf /evga xc3先入到 @nzxt h1,用細箱預左over price
今日沒,星期一就有,mon實都沒用,每次唔夠1分鐘已經failed
價錢差唔多就有新買新啦
Superme X 隻 rgb 正好多
3060ti 最平嗰張先3.3k
本身已經一手同二手嘅分別,仲有保養問題,再加埋第時driver 更新又要考慮埋
3060ti呢啲甜品卡買張平平地保養長嘅咪算囉
今朝有……TUF RTX 3080 OC 嘛,2021 年 2 月頭先送貨
我個app太廢
ACER XV273K P(2H2P/1ms/IPS/144Hz/含喇叭/FreeSync/HDR400)Gsync兼容.遮光罩, $19900

台灣呢隻4k144先賣5千幾
幾時先出ek同ASUS合作個張3080
中低階A卡幾時先內新?黎緊換新機
舊機仲用緊R9 270X

定執張二手5500XT / 5700XT?
2021 2月都唔知咩世界啦
3080ti可能都出咗
早買早享受
中低階A卡幾時先有新野出?黎緊換新機
舊機仲用緊R9 270X

定執張二手5500XT / 5700XT?
Thanks巴打,原來msi都得,多個選擇
開始想直接入張炒得無咁過份既就算
講起zotac
佢張3090好撚平
其實用緊 1070 Ti,有冇需要換呢張
Define 7好野黎,揀全黑機箱2邊都有吸音膠,GPU開盡風扇都聽唔到
(雖然打開塊前蓋即刻凍5-10度)
得520w ,應該買3060ti 定6800? 唔想換火牛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞