[龜西組合何時誕生]2020-21 NBA 休季討論區 (10)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
Lm
Duncan Nash Dirk
人氣低到俾一眉飄移搶獎
叫鹿trade字母我都明嘅
因為真係all or nothing
一係champ加字母續約
一係字母出年free走渣都無
保守啲唔想輸哂
Trade字母換返其他嘢
都明嘅
雖然有呢種諗法嘅隊係唔會champ到
叫trade luka嗰啲真係痴撚線
Luka換pick
咁大貪
MVP黎講首先你隊波要SEASON CHAMP
拎既機會大好多好多
否則打得幾好都扣好多分
俾連登仔做決策層真係死得

無論係政治定係NBA gm都係cls
重衰過傾屎個老細
終於有得幫 Pelinka 平反
係 都低能 永遠高lv球員向下trade都係好易出事
Mvp 唔係經常有價有市 如果怕呢樣怕果樣都反而去相信自己有未來眼同重建唔洗時間
Nash風靡海外多
Luka兩年就mvp水平,仲新秀約緊,然後你一年贏唔到就換pick
唔理,要勁到愛glo第一年fmvp先唔使trade
根據《米蘭體育報》的報導指出, Marco Belinelli將離開NBA回到自己的家鄉義大利延續籃球生涯,他與義甲聯賽的博洛尼亞俱樂部(Virtus Bologna)簽下了1份為期3年的合約。

消息指出,在今夏成為自由球員後,Belinelli對於自己收到的NBA球隊們的報價並不滿意,因此他決定回到自己的家鄉義大利。
應該都係望緊下年fa大年,luka 又仲未簽大約,最佳時機簽人
搶個頂級鋒線返嚟都夠玩,當然求下波神唔好再大傷
一係有人幫當值key波 一係有頂級鋒線幫手做單打手
beal啦
笠水狗
3號位球員好d pg/啞仔/字母?

牛有冇cap先下年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞