[龜西組合何時誕生]2020-21 NBA 休季討論區 (10)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
唔係,好簡單

你覺得tank一年搏到一個唔錯嘅pick可以比你pick到隻幾有潛力嘅wing再比你練得成易

定係係市場上不論FA定交易換隻Proven Star/唔錯嘅Role Player易?

都仲未計你要睇埋個未來個cap,洗唔洗換約咁
D人睇得Jeff哥多認真左
真心唔太記得
小牛對上幾年有無養過邊個見得下人既新秀出黎
明明古賓咁有錢
之前仲肯大手筆簽人近年真係無咩出手
定係操作班人太廢
New Nash
最重要係Mark Cuban唔想tank

而家當值用兩年時間證明左佢係球隊核心
正路應該係圍繞佢係建隊而唔係隨便又tank一年

如果拎唔到冠軍就tank,當你tank左件有潛力既球員又要用幾年時間develop,咁中間呢段時間係咪又tank? 同埋所謂潛力又要潛幾多年?你手上班球星又有無耐性同你tank?
最後會輸俾湖/火, 所以都一樣要tank
我記得打公鹿前一日係同綠軍打到加時定唔知雙加時險勝
Touchwood湖人下年贏唔到冠軍,一樣都要跟住tank
球星應該要理解囉, 咁都唔理解球隊為左幫你爭冠既心既話, 即刻貼pick trade走當家球星tank 過個新core 返黎算啦
其實想知有doncic係到可以點tank?
大佬俾你hea打都輸唔到幾多場啦
到時又唔上唔落係咪trade埋doncic?
更加唔好講2021個pick係nyk 到
咁我想問到下一個core返黎又唔覺隊波衝到冠軍,個core明知自己有實力又唔想tank,到時係咪又要貼pick trade走佢?

執唔靚隊波衝冠既責任係球隊到,球星既責任就係落場幫球隊贏波。你要用tank黎補戰力既,不如你tank好先黎搵我啦

你估Pelinka同AD同RMBJ講下年tank件好野返黎再下下年一齊衝冠軍,你估佢兩個仲會唔會同你續約?
我地連GM 拎唔到冠=要tank
沾第一年咪tank 4號簽換ad
同埋ad rmbj夠實力打finial tank黎做乜 加上pick唔係到
Keith Smith: Glenn Robinson III’s contract with the Sacramento Kings is guaranteed for just $100,000, becoming fully guaranteed on the league-wide guarantee date of 2/27/21. – via Twitter KeithSmithNBA

重平過啲2nd round
The Sacramento Kings have picked up the fourth-year option on Marvin Bagley III, sources told Jason Jones of The Athletic.

袋利仲有冇得救
我廿幾歲黃金時期陪你癲?
一係你砌人幫我一係我走人啦
人地話用tank黎補戰力, 唔係用個高pick黎trade球星喎

仲有話拎唔到冠軍就tank呀嘛, 如果touchwood湖人repeat唔到, 唔通又走去tank黎補個guard咩
正如你老闆同你講黎緊呢年共渡時艱收住最低工資先, 到賺返錢就出bonus補返哂比你, 你係員工仲會唔會留係到?
有禾頓,點救
現實係球隊都只係盤生意, 下下都tank, 除非你係瘤弱, 唔係點賣飛
同埋補充返lakers 2018-19 係排西岸第十
請問湖人邊有tank?
太子禾難搞啲
成日傷 跟本冇進步過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞