[龜西組合何時誕生]2020-21 NBA 休季討論區 (10)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
仲有cj
11細年前段得阿榮正常,但後面出到Kemba Klay Kawhi Jimmy IT9
最勁係 kcp
人講佢又講姐
都係up得出啲名姐
好彩你命硬仲頂到
上面係傾緊火箭點解入唔到季後賽
小牛打得好過火箭咁火箭係咪就入唔到季後賽?
上年火箭第4,小牛第6
火箭今年就差過小牛?
你用某種咩數據去推論出黎?
我話拎上年季後賽數據來比
咁無太陽份啦
仲首咩撚野冠啊傻仔
俾禾少收緊皮
Buddy Hield控波都俾佢諗到
Walton真係當RPG game咁玩 諗住俾佢key多啲波就識控

大佬呀有啲嘢唔識就唔識㗎啦
太陽迷出名精神有問題
屌你到底知唔知我覆緊乜?
我覆緊"遮住HARDAN 同LUKA 小牛就成班2打6 , 火箭起碼有戰鬥力" 呢一句係好離譜呀
係 箭係強 年年西區前4 champ contender
但係小牛除左luka就係2打6? por仔唔係人? 係唔係箭強就可以睇唔起其他隊
你話潮/艇笑柒傾屎萬年魚腩都算
西4笑柒西6? 憑什麼???
最岩佢用係亂刀流球員
Bazemore, Holmes果d
10-year NBA veteran Evan Turner is finalizing a deal to join the Boston Celtics as an assistant coach, sources tell
@TheAthleticNBA@Stadium. Turner is expected to focus on player development.

wtf咁就退役?
佢打76人個陣係幾勁,但其他隊就
佢咁多年射波唔準, 進攻得返paint咁濟,
hawks冇人幫佢拉空位cut in, 射多左中距就露底, 2分命中得返.403
3分又開發唔到
WTF
Detroit Pistons have waived guard Zhaire Smith
竟然試都唔試, 係傷兩年, 但pistons有咩人更加重要
綠軍時回春過一陣
利申拓塊高啲
塊排2合理啲
今年LAC真係無咩深度, 之前load man都仲有sweet lou harrell
今年loud man, lou就老一歲, lead bench的係morris
LAC排4啦
有無手足掛字me
冇 可以出番去啦你
Wuwuwu
WHO
D人成日話下年大年,心諗你真係有睇咩,nba都無時間睇晒咁多隊,何況睇大學、歐洲聯賽
仲要March Madness之後先可以作準,大把高中球王打大學就收皮,又有啲好似Morant咁排千幾名一鳩嘢爆上第二
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞