[龜西組合何時誕生]2020-21 NBA 休季討論區 (10)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
個朵
龜西 龜牆都好想睇
首先要有人要
香港要睇CBA應該都唔難
勇士都不了
富邦勇士
新人留名
閪龜閪龜
lm
隔離翁xx po係咩事
真定假
我華哥fans
Well this is a twist.

Anyone listen to @DraftExpress on @ZachLowe_NBA's show today?

Did Haliburton actually CHOOSE Sacramento and tell other teams not to pick him because he PREFERRED to come here??

From our comments section this morning: pic.twitter.com/aWelU3VEDo

— The Kings Herald (@thekingsherald) November 19, 2020

原來Tyrese Haliburton係主動想入Kings
應該智商有啲問題
好彩無要
隔離po講精神面貌真係要保持車速距離先 個樓豬講咁多但話冇證據
呢啲現階段真係冇辦法下定論
唔係話想盲撐教練,但係呢家冇證冇據,好難馬上企樓主個邊
agger 等多d野爆再食花生
人證又唔夠多,片又冇
https://twitter.com/zachlowe_nba/status/1332025037277310980?s=21

痴L線 公鹿依個off season究竟簽左幾多人?
點解我覺得好似得字母哥 中間頓 大Lopez留低
呢個都簽
恰字母哥讀書少 求其簽個垃圾當補強
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞